Yandex Metrica

Netflix'ten kullanıcılarını üzen haber! Abone paketlerine bir zam daha!

Netflix'ten kullanıcılarını üzen haber! Abone paketlerine bir zam daha!

Tüm dünyada milyonlarca kullanıcısı bulunan dijital platform olan Netflix'e bir zam daha geldi. Yeni zamla birlikte en uygun paket 149.99 TL oldu.

Yaşam

09.07.2024, 12:48

Amerikan merkezli dizi ve film izleme platformu Netflix kullanıcılarına önemli bir haberi duyurdu. Netflix abonelik ücretlerine zam yaptığını açıkladı. 

Ferdi Tayfur'a eski eşi Necla Nazır'dan tepki yağdı! Eski sırları gün yüzüne çıkardı: Yıllar önce kaçıp... Ferdi Tayfur'a eski eşi Necla Nazır'dan tepki yağdı! Eski sırları... Haberi Görüntüle

NETFLİX'E BİR ZAM DAHA

Temel pakete sahip olan kullanıcıların ödeyeceği ücret  119 TL'den 149 TL'ye yükseldi. 

Standart paketesahip olan kullanıcıların ödeyeceği ücret 176 TL'den 229 TL'yeyükseldi.

Özel pakete sahip olan kullanııclar ise 229 TL'den 299 TL ödeme yapacak. 

6 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 6 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

BİNLERCE DİZİ VE FİLM BARINDIRIYOR

Kullanıcılar Netflix hesabı üzerinden birçok ülke tarafından hazırlanan binlerce dizi, film ve belgeselleri izleyebiliyor. Son kalite izlenme oranı le farklı dillerde altyazı ile her içeriğe erişebilme imkanı sağlıyorlar. Türk yapımlarında oldukça rağbet gördüğü Netflix'te en çok izlenen Türk dizileri ise,  Hakan Muhafız, Şahmaran, Kimler Geldi Kimller Geöti, Pera Palace'de Gece Yarısı, Terzi, Kübra, Kuş Uçuşu  gibi diziler oldu. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading