Nihat Genç'ten ajanlarla ilişki yaşayan Nagehan Alçı, Nevşin Mengü ve Yasemin Çongar'a: Harbi kadınlarmış

Nihat Genç'ten ajanlarla ilişki yaşayan Nagehan Alçı, Nevşin Mengü ve Yasemin Çongar'a: Harbi kadınlarmış

Türkiye'de kendini 'liberal' olarak tanımlayan kadın gazetecilerin yabancı ajan sevdası bitmiyor. Yasemin Çongar, Nevşin Mengü ve Amberin Zaman aşk yaşamak için Amerikalıları tercih ederken Nagehan Alçı bir Yunan ajanıyla yetindi. Atatürkçü yazar Nihat Genç, yabancı aşığı bu kadınları yazdı.

Yaşam

12.07.2024, 12:11

İki çocuğunun babası Rasim Ozan Kütahyalı'ya 250 bin liralık tazminat davası açarken bu esnada yabancı biriyle ilişki yaşadığını itiraf eden Nagehan Alçı (47) aradığı aşkı Yunan ajanında buldu. 

Gazeteci Nevşin Mengü'nün Youtube kanalındaki yayınında, yabancı bir devlet görevlisiyle ilişki yaşamasının suç olmadığını dile getiren Alçı, "Şu an görüştüğüm biri var. Yabancı bir diplomat. Annemle de tanıştırdım, çocuklarımla da tanıştırdım. İlk defa kendimi mutlu hissettim" dedi. 

Nagehan Alçı, Yunan ajanı Stavros Christodoulidis ile aşk yaşıyor.

Alçı, ünlü Yunan ajanlarından Stavros Christodoulidis ile aşk yaşıyor. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kumpas davalarına geçmişte sıkı destek vermesiyle bilinen 'liberal' TV yorumcusu Alçı, yabancılarla ilişki yaşamış liberal kadın gazeteci zincirinin son halkası oldu. 

Atatürkçü yazar Nihat Genç, Nagehan Alçı'nın Yunan ajanıyla yaşadığı ilişkiden yola çıkarak diğer 'liberal' kadın gazetecilerin yabancılarla aşkını sıraladı. 

Genç'e göre, Nagehan Alçı'nın, eski kocası Rasim Ozan Kütahyalı'dan aldığı tehditleri anlatıp içini dökmek için konuk olduğu gazeteci Nevşin Mengü de yabancı biriyle geçmişte aşk yaşamıştı.

Yasemin Çongar, Aslı Aydıntaşbaş ve Nevşin Mengü

Kendini 'liberal' olarak tanımlayan gazetecilerden, FETÖ'nün operasyon aygıtı Taraf gazetesinin yöneticiliğini yapmış Yasemin Çongar ise bir CIA ajanıyla evliydi.  

Bir dönem Türkiye'de faaliyet yürütmüş 'gazeteci' Amberin Zaman da Amerikan ajanı Joseph Pennington ile evli. 

5 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 5 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

FİKİRLERİ, ZİKİRLERİ NEYSE AŞKLARI DA O! 

Kamuyonunun yakından tanıdığı bu 'liberal' isimlerin yabancılara olan aşkını sosyal medya hesabındaki mesajında çarpıcı bir dille anlatan Atatürkçü yazar Nihat Genç, çok paylaşılan mesajında şu ifadeleri kullandı:

Nihat Genç

"Türkiye'nin son yirmi yılında isimleri ezbere bilinen liberal fikirleriyle şöhret olmuş dört kadın gazetecisi: Yasemin Çongar, Aslı Aydıntaşbaş, Nagehan Alçı, Nevşin Mengü!

Yasemin Çongar'ın CIA ajanı kocası Chris Mason'u ilk ifşa eden Oray Eğin'di!

Aslı Aydıntaşbaş, ismi Sezgin Baran Korkmaz dolandırıcılığında geçen Türk-Amerikan işadamları derneği başkanı ve Artı 1 Haber TV'nin gizli patronu (Uğur Dündar'la Yımaz Özdil'in kavga ettiği) Ekim Alptekin'le evlendi, boşandı ve sonra da Garo Paylan'la!

Nagehan Alçı, şimdi Yunan ajanıyla!

Nevşin Mengü'nün bir dönem kimle aşk yaşadığını (ABD'deki Cumhuriyetçi Enstitü IRI'nın Sırpı düşünürü) bilmeyen yok!

Bir kumpastır demiyorum, harbi kadınlarmış, fikirleri zikirleri neyse aşkları da o!

Ama şunu söyleyebiliriz, mültecileri çok seviyorlar ama bir Türk'e, Afgan'a, Suriyeliye, Arap'a aşık olanı hiç yok!

Bonus: Amerikalı diplomat Pennington ile evli: Amberin Zaman!"

Habere Tepki Ver

3

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading