Yandex Metrica

Nikahtan bir hafta sonra ayrıldı! Mehmet Ali Erbil sevgilisi Gülseren Ceylan ilişkisi bitti! Ayrılık nedeni ise...

Nikahtan bir hafta sonra ayrıldı! Mehmet Ali Erbil sevgilisi Gülseren Ceylan ilişkisi bitti! Ayrılık nedeni ise...

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 41 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile yolları ayırdı. İmam nikahı kıydıktan bir hafta sonra ayrılık kararı alan ikiliden açıklama gecikmedi. 

Yaşam

28.08.2024, 11:53

Türkiye'nin ünlü komedyenlerinden ve oyuncularından olan 67 yaşındaki Mehmet Ali Erbil 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan ile yaşadığı uzun süren ilişkisine son noktayı koydu. 

6 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 6 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

İMAM NİKAHI KIYMIŞLARDI

Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan katıldığı bir programda, dini nikah kıydıklarını duyurarak,  “Zaten evli gibiyiz. Her şey çok güzel gidiyor. Gülseren istedi imam nikahı olmasını, ben de tamam dedim. En azından günaha girmiyoruz." demişti. 

Hadise'nin kalça dansı sosyal medyayı ayağa kaldırdı! Eleştiri oklarının hedefi oldu! Hadise'nin kalça dansı sosyal medyayı ayağa kaldırdı! Eleştiri oklarının hedefi... Haberi Görüntüle

MEHMET ALİ ERBİL VE GÜLSEREN CEYLAN AYRILDI

Gülseren Ceylan ise o açıklamalardan bir hafta sonra sosyal medya hesabından ayrıldıklarını duyurdu. Ceylan,  "Mehmet Ali ile yollarımı ayırdım, ayrılık sebebi ile ilgili saçma sapan uydurma haberleri yapmayıp umarım bu defa bize saygı duyarsınız." dedi.

12 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 12 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

'HAYATIMA MUTLU DEVAM ETMEK İSTİYORUM'

Hayatına mutlu bir şekilde devam etmek istediğini belirten Ceylan, "Hayatıma kaldığım yerden kaossuz mutlu, pozitif bir şekilde devam etmek istiyorum." dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

1

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading