Yandex Metrica

Norveçli sporcu güzelliğiyle tüm dünyada viral olmuştu! Embla Matilde Njerve tüm gerçekleri açıkladı!

Norveçli sporcu güzelliğiyle tüm dünyada viral olmuştu! Embla Matilde Njerve tüm gerçekleri açıkladı!

Olimpiyatlarda yarışmadığı halde Olimpiyatlardan daha çok konuşulan Norveçli 18 yaşındaki Sırık atlama sporcusu Embla Matilde Njerve viral olan videosu hakkında açıklama yaptı. Ünlü sporcu kendisini beğenmediğini, ilgi için teşekkür ettiğini açıkladı. 

Yaşam

11.08.2024, 11:03

Tüm dünyada sosyal medyada gündem olan Norveçli sırık atlama sporcusu Embla Matilde Njerve'nin videosu viral olmuştu. 18 yaşında olduğu öğrenilen sporcu Embla Matilde Njerve'nın Olimpiyatlarda oynamadığı ortaya çıktı. 

Ani düğün kararının nedeni belli oldu! Ünlü oyuncu Pınar Deniz anne oluyor! Ani düğün kararının nedeni belli oldu! Ünlü oyuncu Pınar Deniz... Haberi Görüntüle

OLİMPİYATLARDA YARIŞMADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Genç sporcunun sosyal medyada dolaşan videosunun aslında Slovakya'da düzenlenen Avrupa 18 Yaş Altı Şampiyonası'ndan olduğu öğrenildi. Sporcunun gümüş madalya aldığı ve Olimpiyatlarda oynamadığı öğrenilince genç sporcuda açıklamada bulundu. 

Ünlü şarkıcıdan acı itiraf! Annesi ve kız kardeşini aynı gün kaybettiğini açıkladı! Ünlü şarkıcıdan acı itiraf! Annesi ve kız kardeşini aynı gün... Haberi Görüntüle

'KENDİMİ GÜZEL BULMUYORUM'

Embla Matilde Njerve, "Aslında kendimi çok güzel bulmuyorum. Gösterilen ilgiden dolayı şaşkınım" diyerek sosyal medya hesabında paylaşımda bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading