Yandex Metrica

Sitede Ara

Nuri Alço ev sahibiyle davalık oldu! Ünlü oyuncunun ödediği kira ücreti hayrete düşürdü!

Nuri Alço ev sahibiyle davalık oldu! Ünlü oyuncunun ödediği kira ücreti hayrete düşürdü!

Sağlık sorunlarıyla mücadele eden Yeşilçam oyuncularından Nuri Alço 3 bin 500 TL kira ödediği ve ev sahibi ile anlaşmazlık yaşadığı içi davalık olduğu öğrenildi. Ünlü oyuncunun eşi Burcu Alço ise konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. 

Yaşam

16.07.2024, 11:52

Yeşilçam'ın sevilen oyuncularından olan 73 yaşındaki Nuri Alço uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde gözünden kornea nakli olan ünlü oyuncunun başı ev sahibi ile derde girdi. 

Serdar Ortaç'ın annesinden eski gelin Chole'ye sitem dolu sözler: Ağzım yandı... Serdar Ortaç'ın annesinden eski gelin Chole'ye sitem dolu sözler: Ağzım... Haberi Görüntüle

3 BİN 500 TL KİRA ÖDEDİKLERİ ORTAYA ÇIKTI

Ünlü oyuncu Alço, 2016 yılından beri ev sahibi ile mahkemelik olduğu ve 3 bin 500 TL kira ödediği ileri sürüldü. Mahkemeye başvuran ev shibi ise evin tahliye işlemlerinden sonra harekete getiği iddia edilmişti. 

Reha Muhtar'ın sağlık durumu hakkında yeni geişme! Ünlü televizyoncudan üzen haber geldi! Reha Muhtar'ın sağlık durumu hakkında yeni geişme! Ünlü televizyoncudan üzen... Haberi Görüntüle

''ZAM TALEP ETTİK KABUL EDİLMEDİ''

Konuyla ilgili Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço ise, "Yani susacaktım ama haberler saçma sapan bir yere evrilip gidiyor'' diyerek, ''Bizim haberimiz olmadan ev sahibimiz evi satıyor. Yeni alan ev sahibi evi bile görmeden alıyor. Sonra "Çıkın evden" diyor. Kendisi yerleşecekmiş... Tamam ama bizim daha hukuki olarak 2 sene daha oturma hakkımız var, evden niye çıkalım?

"Kiraya zam yapalım ve kontrat düzenleyelim" dedik, kontrat kısmını kabul etmedi. Sonra iş mahkeme sürecine kaldı. Eve yerleşmekten vazgeçti. Muhtemelen başka evleri var.

Biz kendimize göre kira arttırım bedeli olarak evden çık/çıkma ikileminde kaldığı için kendisi yine yüzde 25 zam yapıp yatırmaya devam ettik.

İlk başta "Kira artıralım" dememize rağmen (Neredeyse ödediğimiz tutarım 3 - 4 katı) "Kontrat yapmam" dedi. Ee bu iş nasıl olacak?

Yani burada sorun kira zammı değil, kontrat yapmak istemeyişi...

Ee burada eşimin sağlık sorunları da devreye girdi ama yine de bir gün olsun kirası gecikmedi. Bilirkişi eve geldi, onların belirleyeceği rakama göre devam edecek kira ya da etmeyecek... Çok da hevesim kalmadı zira...'' açıklamalarda bulundu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading