Yandex Metrica

Sitede Ara

O fotoğrafa soruşturma açıldı! Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'nın bebeğinin DNA raporu çıktı!

O fotoğrafa soruşturma açıldı! Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'nın bebeğinin DNA raporu çıktı!

Ünlü futbolcu Gökhan Çıra geçtiğimiz günlrde sosyal medya hesabından kızı Saadet Selenay ile yaptığı paylaşım hakkında savcılık soruşturma başlattı. Öte yandan kızı Saadet Selenay'ın DNA raporları ortaya çıktı.

Yaşam

23.08.2024, 11:55

 

Ünlü sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci eski eşi fuybolcu Gökhan Çıra ile birlikte evlat edinmek istemiş ancak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olaya ilişkin inceleme başlatmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise ünlü futbolcu Gökhan Çıra sosyal medya hesabından taşıyıcı anne yoluyla sahip olduğu iddia edilen kızı Saadet Selenay'la verdiği pozları büyük yankı uyandırmıştı.

Dilan Polat lüks hayatına geri döndü! Kardeşi Sıla Doğan önce paylaştı sonra sildi! Dilan Polat lüks hayatına geri döndü! Kardeşi Sıla Doğan önce... Haberi Görüntüle

SELİN CİĞERCİ'YE AĞIR ELEŞTİRİ

Selin Ciğerci eski eşinin yatakta kızı ile verdiği pozları paylaşmasından sonra birçok kullanıcı tepki göstermiş, Ciğerci ise, "Doğrudur kadın doğmadığım. Doğrudur ağır bir yaşam mücadelesi verip pembe nüfus cüzdanına kavuştuğum... Ve doğrudur senelerce dua edip tek tatmadığım duygu olan anneliği yaşıyor olmam. Evet bedenim anne değil ama iliklerime kadar anneyim" demişti. 

Mustafa Ceceli sözünü tuttu! Yangında evini kaybeden iki kardeşe yardım eli uzattı! Mustafa Ceceli sözünü tuttu! Yangında evini kaybeden iki kardeşe yardım... Haberi Görüntüle

DNA TESTİ ORTAYA ÇIKTI

OdaTV'nin haberine göre ise özel bir hastanede yapılan DNA testi sonucuna göre Saadet Selenay'ın Gökhan Çıra'nın öz kızı olduğu ortaya çıktı. 

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan talep edilen ve Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Biyoloji İhtisas Dairesi tarafından hazırlanan DNA raporunda Saadet Selenay'ın yüzde 99.9 oranında babaasının Gökhan Çıra olduğu öğrenildi. 

Öte yandan evlatlık soruşturması kapsamında bebein annesine ulaşılamadığı, savcılığa ifade vermediği için soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

1 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 1 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

GÖKHAN ÇIRA'NIN O POZLARINA SORUŞTURMA

Öte yandan Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Gökhan Çıra'nın verdiği poza ilişkin,  "aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali" suçu nedeniyle ifadesinin alınmasına karar verildi. Soruşturma kapsamında ise Çıra'nın kızı Saadet Selenay'ın evde bakımını yapan kişiler tarafından bakımının devam edilmesi ve mahkemenin danışmanlık tedbiri istenemsine karar verildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading