Yandex Metrica

O paylaşımı cezasız kalmamıştı! Şeyma Subaşı 550 bin TL'lik cezaya küfür etti: Bir salın bizi...

O paylaşımı cezasız kalmamıştı! Şeyma Subaşı 550 bin TL'lik cezaya küfür etti: Bir salın bizi...

Ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından gizli reklam yaptığı gerekçesiyle 550 bin TL para cezası almıştı. Ünlü fenomen son paylaşımında ise o cezaya tepki göstererek küfür etti.

Yaşam

25.08.2024, 16:57

Acun Ilıcalı ile 2018 yılında evlenen ve Melisa adında bir kızı olduktan sonra yolları ayıran ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı sonrasında Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile evlenmişti.

Otobüs durağında görülmemiş evlenme teklifi! Kriterleri görenleri şaşkına çevirdi Otobüs durağında görülmemiş evlenme teklifi! Kriterleri görenleri şaşkına çevirdi Haberi Görüntüle

550 BİN TL CEZA ALMIŞTI

4 ay süren evliliği sonrası yolları ayıran ünlü fenomen Subaşı sosyal medya hesabı instagram üzerinden reklam anlaşmalarına uymadığı için 550 bin TL cezaya çarptırılmıştı.

14 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 14 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

KÜFÜRLÜ PAYLAŞIMI OLAY OLDU

Ünlü sosyal medya fenomeni Subaşı'nın Bali'de tatil yaptığı ve otelin saunasından bikinili pozlar paylaştığı fotoğrafına şaşırtan bir açıklama yaptı. Subaşı Ticaret Bakanlığı tarafından aldığı cezaya sinirlenerek,  "Reklam değildir a..." ifadelerini kullanarak şaşkına çevirdi. Küfürlü paylaşımıyla dikkat çeken Subaşı "Bir salın bizi artık"  demesi üzerine sosyal medyanın diline düştü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

2

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading