Yandex Metrica

Öğrencileri üzen haber! İlk ve orta dereceli okullarda telefon kullanımı yasaklandı!

Öğrencileri üzen haber! İlk ve orta dereceli okullarda telefon kullanımı yasaklandı!

Belçika hükümeti Franızca konuşan bölgeler ve başkent Brüksel'deki ilk ve orta dereceli okullarda öğrencilerin akıllı telefon kullanımını yasakladı. 

Yaşam

22.08.2024, 16:48

Belçika'da Valonya-Brüksel Eğitim Ağı (WBE), yaptığı açıklamada Belçika'da Franszıca eğitim veren 373 okulda 2024-2025 Eğitim Öğretim yılının 6 Ağustos'ta açılması itibariyle yeni aldığı kararı duyurdu.

Oyuncu Serkay Tütüncü ile aşk yaşıyordu! Zeynep Bastık evleniyor mu? Muhabirlere verdiği cevap şoke etti Oyuncu Serkay Tütüncü ile aşk yaşıyordu! Zeynep Bastık evleniyor mu?... Haberi Görüntüle

İLK VE ORTA OKULLARA TELEFON YASAĞI

Yeni dönem itibariyle ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin okula gelirke nakıllı telefon getirmelerini yasaklama kararı aldı. 

Ayrıca ülkede Flamanca konuşan yerlerde de hükümetin yasak üzerinde anlaşma sağlaması bekleniyor. Toplamda 132 bin 600 öğrenicini etkileneceği yasak kapsamında Belçika'daki okullar kendi kurallarını uygulayıp, her türlü elektronik cihazı yasaklamıştı. 

7 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 7 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

AMAÇ ÖĞRENCİLERİ CİNSEL SUÇTAN KORUMAK

Bazı okullar ise tablet, telefon gibi elektronik cihazların kullanımında esneklik sağladıkları belirtilirken kararın alınmasının asıl nedeninin ise sosyal medyada öğrencilerin birbirlerini çekerek aylaştığı, cinsel saldırı suçuna teşvik edildikleri bildirildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading