Yandex Metrica

'Ona olan aşkım hiç bitmeyecek' demişti! Hülya Avşar'dan şaşırtan Acun Ilıcalı hamlesi!

'Ona olan aşkım hiç bitmeyecek' demişti! Hülya Avşar'dan şaşırtan Acun Ilıcalı hamlesi!

Uzun yıllar birlikte iş yapan ve 'Ona olan aşkım bitmeyecek' diyen Hüla Avşar, Acun Ilıcalı'yı sosyal medya hesabından takipten çıkarttı. Avşar'ın şaşırtan hamlesi sonrasında ise Hülya Avşar'dan şaşırtan bir hamle daha geldi. 

Yaşam

27.08.2024, 11:06

Uğur Yücel ile Ordu Ünye'de 'Aşkın Dünkü Çocukları' filmi için sete çıkan 60 yaşındaki Hülya Avşar magazin dünyasında şaşırtan bir hamle yaptı. Ünlü oyuncu Hülya Avşar uzun bir süre Acun Ilıcalı ile birlikte çalışmıştı. Geçtiğimiz yıllarda Ayvalık'ta bir balıkçı restorantında Avşar'ı ziyarete giden ve saatlerce sohbet eden ikili çok konuşulmuştu.

Angelina Jolie Venedik film festivalinde göz kamaştırdı! 8 dakika boyunca ayakta alkışlandı! Angelina Jolie Venedik film festivalinde göz kamaştırdı! 8 dakika boyunca... Haberi Görüntüle

'ONA OLAN AŞKIM BİTMEYECEK' DEMİŞTİ

Avşar Acun Ilıcalı ile yakın dostluğu nedneiyle “Ona olan aşkım hiçbir zaman bitmeyecek” sözleri ile büyük yankı uyandırmış, her fırsatta Ilıcalı'yla olan arkadaşlığını dile getirmişti.

Harry Potter dizi olarak geri dönüyor! Yeni Harry kim olacak, oyuncu kadrosunda kimler var? Harry Potter dizi olarak geri dönüyor! Yeni Harry kim olacak,... Haberi Görüntüle

ACUN ILICALI'YI TAKİPTEN ÇIKARTTI

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberinde yer alan bilgiye göre ise Avşar, ise Instagram hesabından ünlü sunucuyu takipten çıkarttı. Avşar'ın bu hamlesinin nedeni merak edilirken kafalarda soru işareti bıraktı. Avşar sonrasında ise tekrardan Acun Ilıcalı'yı takibe aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading