Yandex Metrica

Önce Afra Saraçoğlu sonra Dilan Deniz Çiçek! Mert Yazıcıoğlu'nun şimdi de ünlü rapçi ile aşk yaşadığı ortaya çıktı!

Önce Afra Saraçoğlu sonra Dilan Deniz Çiçek! Mert Yazıcıoğlu'nun şimdi de ünlü rapçi ile aşk yaşadığı ortaya çıktı!

Türkiye'nin başarılı oyuncularından olan Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu'ndan ayrılmasının ardından Dilan Deniz Çiçek ile kısa bir aşk yaşamıştı. İkilinin ayrılık haberleri sonrasında Yazıcıoğlu'nun M Lisa lakaplı ünlü rapçi ile aşk yaşadığı ve ayrıldığı öğrenildi.

Yaşam

23.08.2024, 17:37

Kızıl Goncalar dizisinde 'Cüneyd Efendi' rolü ile ününe üne katan 31 yaşındaki Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu ile uzun süreli ilişkisinin sonunda yolları ayırması magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü. 

İkilinin ayrılmasından sonra ise Yazıcıoğlu ünlü oyuncu Dilan Deniz Çiçek ile aşk yaşamaya başlamıştı. 

Mauro Icardi'nin yeni arabası dudak uçuklattı! Aracın fiyatı Young Boys takımının 3 katı! Mauro Icardi'nin yeni arabası dudak uçuklattı! Aracın fiyatı Young Boys... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ RAPÇİ İLE AŞK YAŞADIĞI ÖĞRENİLDİ

Özel hayatıya sık sık gündeme gelmeyi başaran ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara adından söz ettirmeyi başaran Mert Yazıcıoğlu hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.

12 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 12 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

3 AYLIK İLİŞKİLERİ SONLANDI

Ünlü oyuncu Yazıcıoğlu'nun 'M Lisa' lakaplı ünlü rapçi Melisa Gülen ile gözlerden uzak 3 aylık bir ilişki yaşadığıancak geçtiğimiz ay ise ayrıldıkları öğrenildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading