Yandex Metrica

Sitede Ara

'Ortada adam kalmadı' demişti! Hafsanur Sancaktutan ünlü oyuncuyla yeni bir aşka yelken açtı!

'Ortada adam kalmadı' demişti! Hafsanur Sancaktutan ünlü oyuncuyla yeni bir aşka yelken açtı!

Türkiye'nin genç yeteneklerinden olan 24 yaşındaki Hafsanur Sancaktutan gönlünü ünlü oyuncu Kubilay Aka'ya kaptırdı. 'Ortalıkta adam kalmadı' diyen ünlü oyuncunun Aka ile flörtleştiği ortaya çıktı. 

Yaşam

23.07.2024, 11:31

Ya Çok seversen, Aşk Ağlatır, Darmaduman, Gülperi gibi dizilerde rol alan 24 yaşındaki ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan geçtiğimiz günlerde aşk haytına ilişkin soruları cevaplamış, şaşırtan açıklamalarıyla dikkat çekmişti. Sancaktutan basın mensuplarına, "Ortalıkta adam kalmadı" demiş ve o sözleri viral olmuştu.

Jennifer Lopez aldatıldı mı? Ben Affleck ile 20 yıllık aşkına ilişkin çarpıcı iddia! Jennifer Lopez aldatıldı mı? Ben Affleck ile 20 yıllık aşkına... Haberi Görüntüle

KAPADOKYA'DA ÇEKİMLERE BAŞLADI

Ancak ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan'ın Siyah Kalp dizisinde rol alması için teklif gitmiş, sancaktutan ise o teklifi reddetmişti. Ancak gelen ısrarlar üzerine Sancaktutan teklifi kabul etti ve Kapadokya'da başlayan çekimlere katıldı. 

Ayça Çağla Altunkaya'dan düğün öncesi müjde! Acun Ilıcalı beşinci kez baba oluyor! Ayça Çağla Altunkaya'dan düğün öncesi müjde! Acun Ilıcalı beşinci kez... Haberi Görüntüle

KUBİLAY AKA İLE YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI

ÜNlü oyuncu Kubilay Aka ile Kapadokya'da bir mekanda baş başa görüntülenen Sancaktutan çifti hayranlarına yakalandı.

Geçtiğimiz günlerde ise Sancaktutan, basın mensuplarıyla sohbet etmiş, muhabirlerin aşk sorularına ise "Yok yani, ortalıkta kalmadı adam" cevabını vermişti. Ünlü oyuncu sonrasında ise "Burayı silin" demişti. 

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading