Yandex Metrica

Oyuncu Bahar Şahin sosyal medyada kıyameti kopardı! Binlerce liralık su faturasını görünce isyan etti!

Oyuncu Bahar Şahin sosyal medyada kıyameti kopardı! Binlerce liralık su faturasını görünce isyan etti!

Başarılı oyuncu Bahar Şahin evine gelen su faturasına sosyal medyadan isyan etti. Ünlü oyuncu Şahin 5 bin TL'lik su faturasını ödeyemeyeceğini belirterek İSKİ'Yi etiketlemeyi ihmal etmedi.

Yaşam

25.08.2024, 15:30

O Hayat Benim, Zalim İstanbul, Gülümse Kaderine gibi dizilerde rol alan 27 yaşındaki ünlü oyuncu Bahar Şahin evine gelen su faturası nedeniyle sosyal medyadan isyan etti. 

Serdar Ortaç'ın annesinden eski gelin Chole'ye sitem dolu sözler: Ağzım yandı... Serdar Ortaç'ın annesinden eski gelin Chole'ye sitem dolu sözler: Ağzım... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ OYUNCUYA 5 BİN TL'LİK FATURA ŞOKU

Ünlü oyuncu Şahin X hesabından yaptığı paylaşımda, "Su parası geçen aya göre nasıl 4 kat fazla gelir?"diyerek isyan etti. Bahar Şahin'e 5 bin 645 liralık su faturası gelince neye uğradığını şaşıran ünlü oyuncu 'Bu zammı hisseden var mı? Yoksa sadece bana mı öyle geldi? Korkunç bir rakam geldi?'' dedi.

Ferdi Tayfur'a eski eşi Necla Nazır'dan tepki yağdı! Eski sırları gün yüzüne çıkardı: Yıllar önce kaçıp... Ferdi Tayfur'a eski eşi Necla Nazır'dan tepki yağdı! Eski sırları... Haberi Görüntüle

ÖDEYEMEM DİYEREK İSYAN ETTİ

İSKİ Genel Müdürlüğü'nü etiketleyerek paylaşım yapan Şahin sonrasında bir video yayınladı ve  "Ben su faturamın neden bu kadar çok geldiğini anlamadım. Birileri benim suyuma kaçak bağlandıysa gelsin konuşalım çünkü ben bu parayı ödeyemem" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading