Yandex Metrica

Oyuncu Devrim Özkan Galatasaray maçında! Torreira'ya maç öncesi aşk öpücüğü verdi!

Oyuncu Devrim Özkan Galatasaray maçında! Torreira'ya maç öncesi aşk öpücüğü verdi!

Galatasaray'ın başarılı futbolcularından olan Lucas Torreira ile yeniden aşk yaşamaya başlayan ünlü oyuncu Devrim Özkan, Young Boys maçın gitti. Sevgilisiine maç öncesi tribünde şans öpücüğü verdi.

Yaşam

28.08.2024, 12:12

1 yıldan uzun bir süre Galatasaray'ın Uruguaylı ünlü futbolcusu Lucas Torreira ile aşk yaşan 25 yaşındaki ünlü oyuncu Devrim Özkan ilişkilerine yeni bir şans verdi ve yeniden barıştı.

Mauro Icardi ile Wanda Nara yeniden barıştı: Aşka gelen golcü 2 bin peso bahşiş bıraktı Mauro Icardi ile Wanda Nara yeniden barıştı: Aşka gelen golcü... Haberi Görüntüle

MAÇ ÖNCESİ ŞANS ÖPÜCÜĞÜ

Devrim Özkan, Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında Young Boys takımında oynayacak olan sevgilisi Torreira ile maç öncesi tribünde görüştü.

13 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 13 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

'TORREİRA MÜKEMMEL OYNADI'

Özkan sevgilisinin formasını giyerek şans öpücüğü verdi. Maçı Galatasaray'ın 1-0  kaybetmesinin ardından Özkan ise "Lucas Torreira her zamanki gibi mükemmel oynadı. Şansımız böyleymiş. Vardır bir hayır. Seneye inşallah" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading