Yandex Metrica

Özcan Deniz karısını hedef alan kız kardeşine tehditler savurdu: Akşamı bekle...

Özcan Deniz karısını hedef alan kız kardeşine tehditler savurdu: Akşamı bekle...

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz aile üyelerini hayatından çıkarttı. Abisiyle göndermeli paylaşımların ardından bu kezde kız kardeşi Samar Dadgr'ı hedef aldı ve "Türlü oyunlarıyla ağabeyimi bizden uzaklaştırdı" demesi üzerine Deniz ise kız kardeşine 'Akşamı bekle' diyerek açıklamalarda bulundu.

Yaşam

26.08.2024, 17:07

Kızıl Goncalar dizisiyle son zamanlarda adından söz ettirmeyi başaran Özcan Deniz ailelerinin kendisine zarar verdiği gerekçesiyle rest çektmişti. Kız kardeşi Yurda Güler, gelinleri Samar Dadgar'ı hedef aldı.

1 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 1 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

ÖZCAN DENİZ'DEN KIZ KARDEŞİNE 'AKŞAMI BEKLE' UYARISI

Özcan Deniz'in eşine ağzına geleni söyleyen Deniz'in kız kardeşinin sözleri viral oldu. Özcan deniz'in kız kardeşi Samar Dadgar'ın ağbeyini kandırdığını ve ailesinden uzaklaştırdığını öne sürdü. Özcan Deniz kız kardeşinin paylaşımını görünce sinirlerine hakim olamadı ve "Evet Yurda Hanım! Akşamı bekle birtanem"  dedi.

İbrahim Çelikkol'un ünü dünyaya yayıldı! İtalya'dan bu alanda ödül alan ilk erkek oldu İbrahim Çelikkol'un ünü dünyaya yayıldı! İtalya'dan bu alanda ödül alan... Haberi Görüntüle

AİLESİNE RESTİ ÇEKTİ

Samar Dadgar ve ilk eşinden olan oğlu ile fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşan Özcan Deniz, "Sizi çok seviyorum. Canım oğlum benim, canım karım. Canımsınız. Ben artık kim için yaşadığımı biliyorum ve de çok mutluyum. Hiç olmadığım kadar da hafif ve güçlüyüm. Strese girmek isteyen girebilir" paylaşımda bulundu.

31 Ağustos 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 31 Ağustos 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

SAMAR DADGAR'DAN AÇIKLAMA

Samar Dadgar ise Özcan Deniz'in ailesinin ithamlarından sonra,  "İşin aslı şudur ki: Birinci evliliği bitmeden İran'dan buraya meşhur olmak ve ona ulaşmak için gelen bu kızı, biz hiç tasvip etmedik, daha da detayına onu yaralamamak için girmeyeceğim. Bu kız türlü şekilde oyunlarla, çok zekice hamlelerini, bize ağabeyimin düşman olmasını sağladı ve kışın ortasında annesini ve kız kardeşini evden kovdurttu ki; biz o dönemde ağabeyimin evinde onunla yaşamaya muhtaç olduğumuzdan değil; yine yaşı küçük bir kızla yaptığı, olmayacak bir evliliği, birbirlerine girerek sonlandırdıkları, boşanma sürecinde onu ve Kuzeyi yalnız bırakmamak içindi. Bizi kovduran kız şimdi de, ailesini tamamen uzaklaştırdı!" açıklamalarda bulundu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading