Yandex Metrica

Sitede Ara

Özcan Deniz kız kardeşini 'yayınlarım' diyerek tehdit etmişti! O videonun sırrı çözüldü!

Özcan Deniz kız kardeşini 'yayınlarım' diyerek tehdit etmişti! O videonun sırrı çözüldü!

Kızıl Goncalar dizisiyle sete çıkmaya hazılranan ünlü oyuncuve şarkıcı Özcan Deniz son günlerde ailesinin eşi Samar Dadgar'a söyleediği sözler nedeniyle gündeme gelmekte. Ailesiyle bağlarını koparan ünlü oyuncu kız kardeşini video ile tehdit etmesinin ardından tüm gerçekler ortaya çıktı. 

Yaşam

30.08.2024, 13:55

Kariyeri ile sıksık gündeme gelen ünlü sanatçı Özcan Deniz geçtiğimiz yıl İranlı sevgilisi Samar Dadgar ile birlikte gizlice evlenmişti. Geçtiğimiz günlerde ise manejeri ve abisi olan Ercan Deniz ile sosyal medy ahesabından göndermeli paylaşım yaparak yangının fitili ateşlendi. 

Kim Kardashian olma hevesi hayatını kararttı! Yaptırdığı kalça dolgusu yüzünden... Kim Kardashian olma hevesi hayatını kararttı! Yaptırdığı kalça dolgusu yüzünden... Haberi Görüntüle

ÖZCAN DENİZ'İN KARDEŞİNDN AĞIR SÖZLER

İkili arasında çıkan atışma sonrasında Deniz'in kızkardeşi Yurda Gülsüm ise Samar Dadgar'ı hedef alarak, "İşin aslı şudur ki: Birinci evliliği bitmeden İran'dan buraya meşhur olmak ve ona ulaşmak için gelen bu kızı, biz hiç tasvip etmedik, daha da detayına onu yaralamamak için girmeyeceğim... Bu kız türlü şekilde oyunlarla, çok zekice hamlelerini, bize ağabeyimin düşman olmasını sağladı ve kışın ortasında annesini ve kızkardeşini evden kovdurttu ki; biz o dönemde ağabeyimin evinde onunla yaşamaya muhtaç olduğumuzdan değil; yine yaşı küçük bir kızla yaptığı, olmayacak bir evliliği, birbirlerine girerek sonlandırdıkları, boşanma sürecinde onu ve Kuzeyi yanlız bırakmamak içindi. Bizi kovduran kız şimdi de, ailesini tamamen uzaklaştırdı!" demişti.

Ece Seçkin'in bebek acısı dinmiyor! Yutkunarak konuşması dikkatlerden kaçmadı Ece Seçkin'in bebek acısı dinmiyor! Yutkunarak konuşması dikkatlerden kaçmadı Haberi Görüntüle

'AKŞAMI BEKLE' ÇIKIŞI OLAY OLDU

Özcan Deniz ise kız kardeşini hedef alarak, 'Akşamı bekle' dedi ve kız kardeşinin evli bir adamla birlikte olduğunu belirterek, "Sen her zaman ailenin en saygısızı ve sinsisiydin. Kendin gibi biriylesin ve oğluna dua et. Ama merak etme! Senin ve birlikte olduğun o evli barklı adam için hazırladığım video duruyor ve bir saygısızlığını daha bekliyor" ifade etmişti. 

5 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 5 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

KIZ KARDEŞİ SİBEL SEMERCİ AÇIKLADI

Özcan Deniz'in kız kardeşi Sibel Semerci'de o tartışmalara dahil olarak sosyal medya hesabından, "Merak ettiğiniz buysa söyleyeyim sevgili ağabeylerim arasında ticari meseleden kaynaklı bazı sorunlar olduğu doğru. Yıllardır birlikte iş yapan insanların bir gün yollarını ayırmak istemesi son derece sancılı ve zor bir süreçtir. İki yetişkin olarak sorunlarını elbette en uygun şekilde çözmeye çalışıyorlar. Bazen elbette gerilmeler yaşanabiliyor ama bu onları düşman yapmaz. Bu süreçte bir gün yoluna girecek ve her şey düzelecek bundan eminim.'' açıklamasında bulundu.

Kim Kardashian olma hevesi hayatını kararttı! Yaptırdığı kalça dolgusu yüzünden... Kim Kardashian olma hevesi hayatını kararttı! Yaptırdığı kalça dolgusu yüzünden... Haberi Görüntüle

'BU MESELE İKİSİNİ İLGİLENDİRİR'

İki taraf arasında olumlu açıklamalar yapan Sibel Semerci, ''Ünlü olmasından kaynaklı bu süreci en ağır yaşayan sevgili abim Özcan Deniz'dir. Herkesin yaşayabileceği gibi, yoğun iş hayatının yanına bir de bu stresli dönem eklenince ok yaydan fırlayabiliyor bazen. Duygusal paylaşımlar her insani duygu gibi yapılabiliniyor. İkisini de çok seviyorum ve inanıyorum ki her şey yoluna girecektir. Bu mesele sadece ikisini ilgilendirmektedir."  belirtti.

Semerci, Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar ile ilgili ise sorunların çözüldüğünü belirterek,  "Sevgili abimin güzel eşi Samar Dadgar ile yıllar önce yaşanılan tüm yanlış anlaşılmalar, sıkıntılar uzun zaman önce çözülmüştür. Kendisinin bahsedildiği gibi biriyle uzaktan yakından ilgisi yoktur. Son derece kibar ve nazik biridir" dedi.

Belçikalı kadın Kur'an-ı Kerim'den etkilenerek Müslüman oldu Belçikalı kadın Kur'an-ı Kerim'den etkilenerek Müslüman oldu Haberi Görüntüle

VİDEONUN İÇERİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Özcan Deniz'in bahsettiği videonun ise şantaj videosu olmadığını belirten Semerci,"Hayır paylaşacağı video sanıldığı gibi ablam ve birlikte olduğu kişiyi içeren bir şantaj videosu değil. Böyle bir şeyi Özcan Deniz gibi halka mal olan birinin yapabilecek olmasını ancak kötü niyetli insanlar düşünebilirdi" belirtti. 

Deniz'in kariyerini sonlandıracağını açıkladığı videonun olduğunu belirten Semeri, "Abimin yayınlamasını engellediğimiz video tüm kariyerine, sanatına veda videosuydu. Evet tüm kariyerini bir gecede sonlandıracaktı. Diziyi bıracaktı, bir daha konsere çıkmayacaktı. Çünkü bıktı..."  diyerek olayın gerçeklerini anlattı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading