Yandex Metrica

Özcan Deniz tehditlerin dozunu arttırdı! Kız kardeşine 'Hazırladığım video duruyor' diyerek gözdağı verdi!

Özcan Deniz tehditlerin dozunu arttırdı! Kız kardeşine 'Hazırladığım video duruyor' diyerek gözdağı verdi!

Üblü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz ailesiylee yaşadığı kriz devam ediyor. Kız kardeşi Yurda Gülsüm'ün Samar Dadgar'a sözleri sonrasında sinirlenen ünlü oyuncu sosyal medya hesabından ayeş püskürttü. Ünlü oyuncu 'Hazırladığım video duruyor' sözleri ise büyük yankı uyandırdı.

Yaşam

27.08.2024, 16:06

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, Samar Dadgar ile mutlu bir evlilik yapmış magazin dünyasından uzak hayatlarını sürdürmeye devam ediyorlardı. Ancak geçtiğimiz günlerde Özcan Deniz'in abisi ve kız kardeşi Yurda Gülsüm sosyal medya hesaplarından yaptırdıkları paylaşımlarla Özcan Deniz'i kızdırdı.

Gök gürültülü sağanak kapıda! Meteoroloji 6 il için sarı kodlu uyarı verdi! 2 Eylül 2024 Pazartesi hava durumu Gök gürültülü sağanak kapıda! Meteoroloji 6 il için sarı kodlu... Haberi Görüntüle

ABİ KARDEŞ TARTIŞMAYA TUTUŞTU

Özcan Deniz'in abisi Ercan Deniz sosyal medya hesabından,  Müge Anlı’nın “Her ailede böyle bir itici güç vardır. Biri para kazanır, bir kardeş alır yürür. Allah sadece o yesin diye vermez o ona o parayı… Diğer kardeşlerine de kol kanat gelsin diye verir" sözlerini alıntılayarak paylşaım yapması üzerine Deniz'de, Sabahattin Ali'nin "İsteseler canımı vereceğim çoğu insanı hayatımdan çıkardım. Çünkü yokluklarına üzülmek, yaptıklarını üzülmekten daha kolay…" sözlerini söylemişti. 

8 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 8 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

EŞİ İLE MUTLULUK POZLARI VERDİ

Geçtiğimiz günlerde ise Özcan Deniz eşi Samar Dadgar ve eski eşinden olan oğlu Kuzey ile fotoğraf paylaşarak, "Sizi çok seviyorum. Canım oğlum benim, canım karım. Canımsınız. Ben artık kim için yaşadığımı biliyorum ve de çok mutluyum. Hiç olmadığım kadar da hafif ve güçlüyüm. Strese girmek isteyen girebilir" demişti. 

Ani düğün kararının nedeni belli oldu! Ünlü oyuncu Pınar Deniz anne oluyor! Ani düğün kararının nedeni belli oldu! Ünlü oyuncu Pınar Deniz... Haberi Görüntüle

ÖZCAN DENİZ'İN KIZ KARDEŞİNDEN ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA

Özcan Deniz'in kız kardeşi Yurda Güler ise Beyaz Magazin'e konuştu. Güler Samar Dadgar'ı hedef alarak,  ''Ailemle bağım kalmamıştır maddi manevi bana zarar veriyorlar” cümlesi tüm aileye gelen bir itham olduğundan ben kendimle alakalı olan kısım için bir açıklama gereği hissettim. Ağabeyimin benim ve eşimin yıllardır dişimle tırnağımızla kurduğumuz işimizin ve yuvamızın, temelinden çatısına kadar tek bir tuğla koymadığını belirtmek isterim...'' dedi.

Özcan Deniz'in kız kardeşi ise Dadgar hakkında, ''İşin aslı şudur ki; birinci evliliği bitmeden, İran’dan buraya meşhur olmak ve ona ulaşmak için gelen bu kızı, biz hiç tasvip etmedik. Daha da detayına onu yaralamamak için girmeyeceğim.'' dedi.

Belçikalı kadın Kur'an-ı Kerim'den etkilenerek Müslüman oldu Belçikalı kadın Kur'an-ı Kerim'den etkilenerek Müslüman oldu Haberi Görüntüle

DENİZ'DEN KIZ KARDEŞİNE TEHDİT

Özcan Deniz kız kardeşinin açıklamasından sonra ise sosyal medya hesabından, 'Akşamı bekle birtanem' diyerek paylaşımda bulunması çok konuşulmuştu.

Özcan Deniz ise sosyal medya hesabından, 'hazırladığım video duruyor' diyerek, "Beni durdurdular. Sen her zaman ailenin en saygısızı ve sinsisiydin. Kendin gibi biriylesin ve oğluna dua et! Ama merak etme senin ve birlikte olduğun o evli barklı adam için hazırladığım video duruyor. Bir saygısızlığını daha bekliyor!" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading