Yandex Metrica

Peker Açıkalın'ın konuşma yetisini kaybetmişti! Ünlü oyuncudan sağlık durumu hakkında açıklama!

Peker Açıkalın'ın konuşma yetisini kaybetmişti! Ünlü oyuncudan sağlık durumu hakkında açıklama!

Avrupa Yakası, Maskeli Beşler gibi komedi projelerde yer alan Türkiye'nin sevilen komedyenlerinden olan Peker Açıkalın geçtiğimiz aylarda beyin kanaması geçirmiş, konuşma yetisini kaybettiği iddia edilmişti. Ünlü oyuncu Açıkalnın doktoru ile birlikte sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. 

Yaşam

23.08.2024, 16:08

Türkiye'nin sevilen komedyenlerinden olan 61 yaşındaki Peker Açıkalın, Avrupa Yakası, Yahşi Cazibe, Maskeli Beşler, Destere gibi komedi projelerinde yer almış, Açıklın'ın geçtiğimiz aylarda beyin kanaması geçirmiş, konuşma yetisini kaybetmişi. 

Kırmızı minibüsüyle akıllara kazınmıştı! Sultan filminin Kemal'i Bulut Aras yıllar sonra görüntülendi Kırmızı minibüsüyle akıllara kazınmıştı! Sultan filminin Kemal'i Bulut Aras yıllar... Haberi Görüntüle

KONUŞMA YETİSİNİ KAYBETMİŞTİ

Geçirdiği bir dizi operasyon sonrasında ünlü oyuncunun eşi Çilem Açıkalın açıklama yaparak, "Peker Açıkalın haberleri doğru değil. Evet 4 ay oldu, operasyon geçirdi ancak sağlığı gayet iyi. Yazılanlar gibi değil. Lütfen bu asılsız haberlerle inanmayın. Eşim gayet iyi ve sağlıklı" demişti. 

Gözündeki kaşıntı hayattan koparıyordu! Bitlis'te küçük kızın gözünden çıkan şey pes dedirtti! Gözündeki kaşıntı hayattan koparıyordu! Bitlis'te küçük kızın gözünden çıkan şey... Haberi Görüntüle

AÇIKALIN'DAN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA

Ünlü oyuncu Peker Açıkalın ise doktoru Serdar Demir ile birlikte bir video mesaj yayınlayarak sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Açıkalın paylaştığı video da, "Yalan yanlış haberlere inanmayın, sağlığım yerinde. Konuşmamda ve yürümemde bir sakatlık yok" ifadelerini kullanırken, doktoru da  "Peker bey her zamanki gibi sağlıklı, esprilerine devam ediyor. Böyle de devam edecektir inşallah" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading