Yandex Metrica

DOLAR

34.05

%0.45 expand_less

EURO

37.91

%0.72 expand_less

ALTIN

2826.60

%0.61 expand_less

BIST

9673.54

%-0.1 expand_more

BTC ($)

58539.20

%-2.1 expand_more

Pelin Akil'den boşanma iddilarına çarpıcı yanıt! Ben dolandırılmam...

Pelin Akil'den boşanma iddilarına çarpıcı yanıt! Ben dolandırılmam...

Ünlü oyuncu Pelin Akil veeşi Anıl Altan son dönemlerd boşanam iddiaları ile gündeme gelmiş ikilinin evliliklerinin biteceği yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Ünlü oyuncu Pelin Akil ise katıldığı bir programda çıkan iddialara ilişkin şaşırtan açıklmalarda bulunarak sert sözler söyledi.

Yaşam

30.08.2024, 12:44

Son dönemlerde evliliklerinde yaşadıkları sıkıntıları dile getiren Pelin Akil ve Anıl Altan'ın boşanacakları gündeme gelmişti.  Akil ve eşi Altan sosyal medya hesabından ikiz kızları ile birlikte sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak evliliklerinin yolunda gittiğini duyurmasına rağmen o iddialar gündemden düşmemişti.

Otobüs durağında görülmemiş evlenme teklifi! Kriterleri görenleri şaşkına çevirdi Otobüs durağında görülmemiş evlenme teklifi! Kriterleri görenleri şaşkına çevirdi Haberi Görüntüle

'6 AYDA BİR BOŞANIYORUZ'

2016 yılında nikah masasına oturan ve 2019 yılında ise kızları Alin ve Lina'yı kucağına alan çift sessiziğini bozdu. Berfu Yenenler'in youtube programına katılan Pelin Akil boşanma iddiaları hakkında konuştu. Akil, "Geçen sene başladı bu, altı ayda bir deniyorlar. 'Arkadaşım bizi boşatıyordu' olayı çok enteresan bir örnek. Bu haber çıkmadan bir saat önce Pelin bir arkadaşıyla hararetli şekilde konuşuyordu. Sen de Eser'le (Yenenler) tartışmıyor musun? İlişkilerde bunlar oluyor. Orada arkadaşıyla dertleşiyor. Konuşmadan sonra konu böyle bir habere gidiyor. Sadece ona söylenmiş şeyler, kimsenin bilmeyeceği detaylar" demişti.

Ahmet Çakar'dan Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilge hakkında çirkin yorum Ahmet Çakar'dan Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilge hakkında çirkin... Haberi Görüntüle

'ANNEM ARAYIP DURUYOR'

Boşanma iddialarının çıkmasından sonra Akil annesinin kendisini aradığını belirterek, "Çocuklar için okulla ilgili aşamadığımız bir şey vardı. Pelin o gün arkadaşına pedagog sormuştu. Haber 'boşanıyorlar ve çocuklar için pedagog arıyorlar' şekline dönüştü. Annem arıyor 'Anıl böyle bir şey var mı?' diye soruyor" demişti.

90'lık ninelerden gizli tarif: İşte 3 kafadarın uzun ömür sırrı 90'lık ninelerden gizli tarif: İşte 3 kafadarın uzun ömür sırrı Haberi Görüntüle

'DİJİTAL DOLANDIRICILIK'

Ünlü oyuncu katıldığı bir kozmetik markasının etkinliğinde çıkan boşanma haberlerini yeniden değerlendirdi. Akil, dijital dolandırıcılık yorumu yaparak, ''Bitmedi ya! Ben tekniği anladım. 'Pelin Akil boşanma haberini doğruladı' diyorlar ve tıklanma alıyorlar. Öyle bir şey yok. 'Anıl Altan çocuklarına şiddet uyguluyor' diye yapacağım ben de. Bu bence dijital dolandırıcılık ama ben dolandırılmam.'' ifade etti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading