Yandex Metrica

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çiftindne müjdeli haberr! Çiftin düğün tarihleri belli oldu!

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çiftindne müjdeli haberr! Çiftin düğün tarihleri belli oldu!

Geçtiğimiz aylarda ünlü oyuncu Kaan Yıldırım'dan Londra'da evlilik teklifi alan Pınar Deniz müjdeli haberi sevenlerine duyurdu. Ünlü çiftin Eylül ayında nikah masasına oturacakları öğrenildi. 

Yaşam

29.08.2024, 16:54

Yargı dizisinde rol alan Pınar Deniz uzun bir süredir birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım ile dünyaevine giriyor. 

90'lık ninelerden gizli tarif: İşte 3 kafadarın uzun ömür sırrı 90'lık ninelerden gizli tarif: İşte 3 kafadarın uzun ömür sırrı Haberi Görüntüle

DÜĞÜN HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Sosyal medya hessaplarında baş başa fotoğraf çekilmeyi ve sık sık seyehate çıkmayı ihmal etmeyen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın evleneceği tarih belli oldu. Birsen Altuntaş'ın haberinde yer alan bilgilere göre, çift geçtiğimiz yıl 6 Ağustos'ta evlilik kararı almış, yaz ayında evlenecekleri iddia edilmişti. 

Covid-19'un yeni varyantı için alarm verildi! Şimdiden 3 kıtaya yayılmış durumda Covid-19'un yeni varyantı için alarm verildi! Şimdiden 3 kıtaya yayılmış... Haberi Görüntüle

KAAN YILDIRIM VE PINAR DENİZ'İN DÜĞÜN TARİHİ NETLEŞTİ

Nikah planlarını erteleyen çift ise oturacakları evi seçti ve dekorasyonalarını tamamladı. Çiftin evlilik haberlerinin yayılmaısnın ardındna ise beklenen an geldi. Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz çiftinin eylül ayı ortasında nikah kıyacakları ve süreç için hazırlıklara başladığı öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading