Yandex Metrica

'Pis düşüncelere röportaj veremem' dedi! Şarkıcı Hadise magazincilerle röportaj yapmama kararının nedenini açıkladı!

'Pis düşüncelere röportaj veremem' dedi! Şarkıcı Hadise magazincilerle röportaj yapmama kararının nedenini açıkladı!

Kariyeri, özel hayatı ve yaptığı açıklamlarla gündeme gelen ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz, verdiği bir konserinde magazin muhabirlerini hedef alarak bir daha röportaj vermeyeceğini açıkladı. Hadise 'pis düşüncelere röportaj vermem' diyerek tepkisini ortaya koydu. 

Yaşam

26.06.2024, 17:55

Türkiye'nin sevilen sanatçılarından olan Prenses, Evlenmeliyiz, Aşk Kaç Beden Giyer, Süpermen, Sıfır Tolerans gibi şarkılarıyla büyük bir başarı yakalayan 38 yaşındaki ünlü şarkıcı Hadise son dön dönemlerde sahnede giydiği kıyafetler nedeniyle eleştirilmişti. 

Kraliyet ailesi hastalıkla boğuşuyor! Önce Kral Charles sonra Kate Middleton hasta oldu! Bir kötü haber de prensesten geldi! Kraliyet ailesi hastalıkla boğuşuyor! Önce Kral Charles sonra Kate Middleton... Haberi Görüntüle

'BEN BU BEREN'İ YERİM' SÖZLERİNE HADİSE'DEN SERT TEPKİ

Bu kez ise ünlü şarkıcı verdiği konserinde, Beren Saat'in magazin muhabirleri tarafından eşi Kenan Doğulu ile tekne tatilinde görüntülenmesine ilişkin konuştu. 

Bir televizyon muhabirinin Beren Saat'in Bodrum'da tekneyle denize açıldığı anlarda 'Ben bu Beren'i yerim' diyerek görüntülediği anlar çok konuşulmuş, sosyal medyada büyük tepki toplamıştı.

Beren Saat'i teknede görüntüleyen muhabirin sözleri olay yarattı! 'Ben bu Beren'i yerim' sözleri tepki topladı! Beren Saat'i teknede görüntüleyen muhabirin sözleri olay yarattı! 'Ben bu... Haberi Görüntüle

MUHABİRLERE RÖPORTAJ VERMEYECEĞİNİ AÇIKLADI

Hadise işini hakkıyla yapan muhabirleri tenzi ederek, ''Bu pis düşüncelere röportaj vermek zorunda değilim. Hadise bir daha neden magazincilerle röportaj yapmıyor dediğinizde aklınıza bu video gelsin." dedi.

Şarkıcı Hadise sözlerini ise, "İşte kadına taciz, işte özel hayata tecavüz!" diyerek bitirdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading