Yandex Metrica

Piyanist Türkiye de film çekecek! Oscar'lı oyuncu Adrien Brody çekim için Türkiye'ye geliyor!

Piyanist Türkiye de film çekecek! Oscar'lı oyuncu Adrien Brody çekim için Türkiye'ye geliyor!

2002 yılında Piyanist filmi ile 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülüne layık görülen Amerikalı ünlü oyuncu Adrien Brody Türk- Amerikan ortak yapımı gilmin çekimleri için İstanbul'a geliyor.  

Yaşam

28.06.2024, 13:43

King Kong, Piaynist Peaky Bleinders, Tuzak, Paris'te Gece Yarısı gibi projelerdeyer alan 51 yaşındaki ünlü oyuncu Adrien Brody Nicholas Türk- Amerikan ortak yapımı filmin çekimleri için İstanbul'a geleceğini duyurdu.

Hayranlarını uyardı! Şarkıcı Hande Yener'den çok konuşulacak evlilik açıklaması! Hayranlarını uyardı! Şarkıcı Hande Yener'den çok konuşulacak evlilik açıklaması! Haberi Görüntüle

ÇEKİMLER İÇİN İSTANBUL'A GELİYOR

2002 yılında Roman Polanski tarafından hazırlanan Piyanist filmi ile Oscar ödülüne layık görülen Adrien Brody ABD-Türk ortak yapımı ''My Daughter's Friends' filmi çekimleri için İstanbul'a gelecek. 

Melek Baykal ekranlara geri dönüyor! İzlenme rekorları kıran dizinin kadrosuna dahil oldu! Melek Baykal ekranlara geri dönüyor! İzlenme rekorları kıran dizinin kadrosuna... Haberi Görüntüle

ÇEKİMLER TARİHİ YARIMADA DA BAŞLIYOR

Ünlü oyunuya filmde Nicky Whelan eşlk ederken, Türk oyuncu Duygu Mercan'da filmde rol alacak. Filmin yönetmen koltuğuna Ojan Missaghi'nin oturması beklenirken, film modellik uğruna şöhret olmak isteyen Lola'nın hayatını anlatacak. 

Filmin çekimleri Galata Kulesi, Topkapı Sarayı, Yerebatan Sarnıcı, Kapalıçarşı gibi mekanlarda gerçekleşecek. Çekimler Ekim ayı sonlarında başlayacak olup 2025 yılında viztona gireceği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading