Yandex Metrica

Prodüktörü gerçeği açıklamaktan kaçındı! Ünlü rapçi Sansar Salvo cezaevine girdi!

Prodüktörü gerçeği açıklamaktan kaçındı! Ünlü rapçi Sansar Salvo cezaevine girdi!

Türkiye'nin ünlü rapçileri arasında yerini alan ve şarkılarıyla dillere pelesenk olan Ekin Arslan lakaplı Sansar Salvo'nun cezevine girdiği öğrenildi. Prodüktörü olayı doğrularken ünlü rapçinin neden cezaevine girdiği ise henüz bilinmiyor.

Yaşam

18.06.2024, 13:32

Ağır Roman, Dum Taka Dum, Kasımpatı, Pisi Pisine, Oyunun Anlamı, Korkak Çocuk gibi şarkıları seslendiren 34 yaşındaki Sansar Salvo lakaplı Ekin Arslan'ın cezaevine girdiği öğrenildi. 

Ünlü rapçinin cezaevine girmesine ilişkin ise prodüktörü açıklama yapmayarak sessizliğini korudu.

Kızılcık Şerbeti ne zaman başlayacak? Sürprizlerle dolu yeni sezonda Görkem ve Giray'ın akıbeti belli oluyor! Kızılcık Şerbeti ne zaman başlayacak? Sürprizlerle dolu yeni sezonda Görkem... Haberi Görüntüle

ÖNCE KANSER TEDAVİSİ GÖRDÜ SONRA KIZ ARKADAŞINI KAYBETTİ

Sansar Salvo'nun bir dönemler kanser tedavisi gördüğü ancak sonrasında ise kız arkadaşının hayatını kaybetmesinin ardından, zor günler yaşadığı öğrenildi. 

Şeyma Subaşı transparan elbisesiyle tepkilerin odağı oldu! Görmemize gerek yoktu diyerek hayranları topa tuttu! Şeyma Subaşı transparan elbisesiyle tepkilerin odağı oldu! Görmemize gerek yoktu... Haberi Görüntüle

AİLESİ ÖLDÜRMEKLE TEHDİT ETTİ

Ünlü rapçinin ailesiyle arasında bazı sorunları olduğu, ailesinin kendisini öldürmeye çalıştığını iddia etmiş, Robert Hip Hop Youtube kanalında yer alan bilgilere göre ise ünlü rapçinin Anadolu Yakasında bulunan kapalı cezaevinde yattığı öğrenildi. 

Şarkıcı Teoman'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü dolu sözler: Öyle bir karizmatik gücü var ki... Şarkıcı Teoman'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü dolu sözler: Öyle bir karizmatik... Haberi Görüntüle

PRODÜKTÖRÜNDEN AÇIKLAMA

Ünlü rapçinin prodüktörü Motif Beat ise cezaevine girdiğini doğrularken, nedenini açıklamaktan kaçındı. İddiaya göre ise ünlü rapçinin başkalarına ait olan kişisel bilgilerini izinsiz bir şekilde paylaştığı ve bu nedenle cezaevinde kaldığı iddialar arasında yerini aldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading