Yandex Metrica

Sitede Ara

Rasim Ozan Kütahyalı havalimanını birbirine kattı: Beni buraya almayan Türkiye’ye manşet olur!

Rasim Ozan Kütahyalı havalimanını birbirine kattı: Beni buraya almayan Türkiye’ye manşet olur!

Son günlerde boşandığı eşi Nagehan Alçı’yla karşılıklı tartışmalarıyla gündeme gelen Rasim Ozan Kütahyalı İstanbul Havalimanı’nı birbirine kattı.

Yaşam

12.07.2024, 16:58

Ani çıkışları ve farklı tarzıyla yakından tanıdığımızı Rasim Ozan Kütahyalı, 4 Mayıs 2024, saat 04.30 sularında İstanbul Havalimanı CIP bölümünü birbirine kattığı ortaya çıktı. 

Havalimanında ayakta durmakta güçlük çeken Rasim Ozan Kütahyalı, sadece Business Class uçak bileti ile Elite kart sahiplerinin kullandığı CIP bölümüne alınmayınca "Ben Rasim Ozan Kütahyalı’yım. Beni buradan içeri alacaksınız. Arapları içeri alıyorsunuz, Türklere kapıları kapatıyorsunuz" diyerek kavga çıkarttı. 

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'den aşk pozları! Kucak pozlarına binlerce beğeni yağdı! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'den aşk pozları! Kucak pozlarına binlerce... Haberi Görüntüle

"KİMSEYE AYRICALIK YAPMIYORUZ"

Rasim Ozan Kütahyalı etrafatehditleri savururken THY personelinin kendisine karşılık vermeyerek sakinliğini koruyarak "CIP’e ancak Elite kart sahipleri ve Business biletle uçanları alıyoruz. Dil, din, ırk ayrımı yapmıyoruz. Kimseye ayrıcalık yapamıyoruz" diye karşılık verdiği belirtildi. 

Acil paraya ihtiyacı olanlar o bankaya koştu! Sıfır faizle 45.000 TL'ye kadar nakit desteği annda hesaplarda! Acil paraya ihtiyacı olanlar o bankaya koştu! Sıfır faizle 45.000... Haberi Görüntüle

"BENİ BURAYA ALMAYAN TÜRKİYE'YE MANŞET OLACAK"

THY personelinin açıklamasına daha da sinirlenen Kütahyalı, tehditlerine şöyle devam etti "Beni buraya almayan o yetkiliniz Türkiye’ye manşet olacak. İstersen son kez uyar. Ona göre evet desin.. Ben kardeşim şuyum desin. Ben yiğit adamım desin. Türkiye'ye manşet olmak istiyorum desin. Ondan sonra da ben buradan gideceğim. Son kez uyar. Salak, küçük zekalı.. Tam beyinsizdir o... O anladığım kadarıyla bir şey olmayacağını düşünüyor."

Nikahtan bir hafta sonra ayrıldı! Mehmet Ali Erbil sevgilisi Gülseren Ceylan ilişkisi bitti! Ayrılık nedeni ise... Nikahtan bir hafta sonra ayrıldı! Mehmet Ali Erbil sevgilisi Gülseren... Haberi Görüntüle

"BAKIN O ARKADAŞINIZIN BAŞINA NELER GELECEK"

Daha sonra Kütahyalı biletini göstererek, "Bu saatte buranın sorumlusuna diyorum bak. Bu pe..venk bunu ödeyecek. Sakın bu salak amirlerinizi örnek almayın. Bakın şimdi o arkadaşın başına neler gelecek. Hiyerarşiyi bilmiyor" diyerek hakaretlerini aralıksız sürdürdü.

Ferdi Tayfur kızından soyadı için 50 milyon TL istedi! Eski eş Necla Nazır ağzına geleni söyledi! Ferdi Tayfur kızından soyadı için 50 milyon TL istedi! Eski... Haberi Görüntüle

VATANDAŞLARDAN TEPKİ 

Çıkan kavgada iddiaya göre yarım saat süren tartışmanın ardından CIP girişinde sırada bekleyen yolcular duruma tepki gösterince Kütahyalı CIP bölümünden ayrılmak zorunda kaldı. 

 

 

Habere Tepki Ver

2

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading