Yandex Metrica

Reha Muhtar'ın eski eşleri birbirine girdi! Deniz Uğur ve Nilüfer Yumlu arasında evlat kavgası başladı!

Reha Muhtar'ın eski eşleri birbirine girdi! Deniz Uğur ve Nilüfer Yumlu arasında evlat kavgası başladı!

Ünlü televizyoncu Reha Muhtar'ın dün gece saatlerinde Sarıyer'deki yalısında yüksekten düşerek hastaneye kaldırıldığı ve entübe edildiği öğrenilirken eski eşi Deniz Uğur ise oğlunun kayıp olduğunu açıklaması üzerine Reha Muhtar'ın eski eşi Nilüfer Yumlu arasında tartışma yaşandı.   

Yaşam

20.08.2024, 22:18

Eski televizyoncu ve ünlü sunucu Reha Muhtar gece saat 01.00 sıralarında Sarıyer'de bulununa yalısından düştüğü öğrenildi. Reha Muhtar'ın ise yoğun bakıma alınarak entübe edildiği öğrenilirken eski eşi oyuncu Deniz Uğur ise çarpıcı açıklamalarda bulunarak oğlu Poyraz ve kızı Ayşenur'u göremediğini açıkladı. 

Brad Pitt'ten sonra gönlünü ünlü rapçiye kaptırdı! Angelina Jolie yeni aşkıyla görüntülendi! Brad Pitt'ten sonra gönlünü ünlü rapçiye kaptırdı! Angelina Jolie yeni... Haberi Görüntüle

REHA MUHTAR'IN ESKİ EŞLERİ ARASINDA KAVGA

Ünlü oyuncu Deniz Uğur, kızı ve oğlunun Reha Muhtar'ın eşi Nilüfer Yumlu tarafından gösterilmediğini açıklayarak sosyal medyadan ateş püskürdü. 

Sosyal medya fenomeni yapay zekaya takıldı! 550 bin TL ceza ödedi Sosyal medya fenomeni yapay zekaya takıldı! 550 bin TL ceza... Haberi Görüntüle

ÇOCUKLARIYLA GÖRÜŞEMEDİĞİNİ İDDİA ETTİ

Deniz Uğur sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,  "Sabah bana telefon geliyor. 'Reha Muhtar yoğun bakıma kaldırıldı’ diye. Çocuğuma ulaşamıyorum. Nerede olduğunu bilmiyorum. Hastaneye gidiyorum bana deniyor  ki, 'Ayşenaz ile Yumlu Poyraz’ı aldı ve hastaneden çıktılar.' Onlara ulaşamaya çalışıyoruz. Poyraz’ı teslim etmeyeceklerini söylüyorlarmış." dedi. 

Türkiye'de bir ilk! Yılın heyecan uyandıran keşfi Antalya'nın göbeğinde bulundu! Türkiye'de bir ilk! Yılın heyecan uyandıran keşfi Antalya'nın göbeğinde bulundu! Haberi Görüntüle

ŞARKICI NÜLİFER HAKKINDA AÇIKLAMA

Deniz Uğur'un avukatı Feyza Altun ise, 'Nilüfer'i şikayet etmeye gidiyoruz' diyerek, "Edindiğimiz bilgiye göre Reha Muhtar dün bir balık restoranında çocuğun yanında yüklü miktarda alkol alıp çocuğun bütün itirazlarına rağmen araba kullanmıştır. Arabaya binmeden yere kapaklandığı ayakta zor durduğu müvekkilime görgü şahitleri tarafından aktarılmıştır. Restoran yetkilisi ile de görüşülüp teyit alınmıştır. Zira kan tahlillerinde alkol oranı tespit edilecektir. Daha sonra da mevzu bahis durum gerçekleşmiş. Bizler de sizler gibi olayı basından öğrendik. Müşterek çocuk Poyraz, dünden beri kayıp olup Çocuk Şubeye kayıp ihbarında bulunulmuşsa da bugün, çocuğun Ayşe Nazlı Yumlu tarafından alıkonulduğunu ve annesine verilmeyeceğini de öğrendik.'' açıklamasında bulundu.

Dilan Polat lüks hayatına geri döndü! Kardeşi Sıla Doğan önce paylaştı sonra sildi! Dilan Polat lüks hayatına geri döndü! Kardeşi Sıla Doğan önce... Haberi Görüntüle

ŞARKICI NİLÜFER İLE İLETİŞİM KURULAMADI

Deniz Uğur'un avukatı Feyza Altun yaptığı açıklamada şarkıcı Nilüfer ile konuşma isteklerinin sonuçsuz kaldığını belirterek, ''Şarkıcı Nilüfer ile konuşma ve iletişime geçme teşebbüslerimiz maalesef sonuç vermedi. Şimdi Nilüfer ve kızı hakkında çocuk kaçırmadan suç duyurusunda bulunmak üzere adliyeye gidiyoruz. Müvekkilim de ifadesini verecek. Üstelik, çocuğu vermiyoruz, alabilirseniz alın şeklinde bir cevap aldık. Bir çocuğun ; babası yoğun bakımdayken tek yasal velisi olan anneden, hangi hak ve mantık ile kaçırıldığı sorusunu ve cevabını Türk kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz.'' ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading