Renklensin camilerimiz! Reynmen 'renklensin gecelerimiz' şarkısının islami versiyonuyla seslendirdi!

Çocukların camilere giderek İslami bilgiler öğrendiği yaz aylarında, bir genç bu günleri eğlenceli hale getirmek için Reynmen'in dillerden düşmeyen 'renklensin' şarkısını yeniden uyarladı. Şarkısının İslami uyarlamasını gören Reynmen ise yoğun istek üzerine bu haliyle parçayı seslendirerek sevenlerini sevindirdi. 

Yaşam

24.07.2024, 11:44

Reynmen'in dinlenme rekoru kıran 'renklensin' parçası çocuklara camiyi sevdirmek üzere bir genç tarafından yeniden yeni sözlerle yorumlandı. İsmi öğrenilemeyen genç, “Renklensin” parçasına İslami versiyonuyla camide klip çekti.

15 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 15 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

VİDEO VİRAL OLDU

Kısa sürede sosyal medyada yayılan video en çok izlenenler arasına girerken bu hali de çok beğenildi.

Genç "renklensin gecelerimiz" olan şarkı sözlerini şu şekilde değiştirdi:

"Renklensin camilerimiz

Öğrenelim dinimizi biz artık

Olmasın hiç Kur'an'sız ömür

Gel onun izinde yürüyelim biz artık"

Elma fidanı dikti, armut çıktı! Armutun tadına baktığında ise bakın ne çıktı Elma fidanı dikti, armut çıktı! Armutun tadına baktığında ise bakın... Haberi Görüntüle

REYMEN DE SESLENDİRDİ 

Şarkının bu hali Reynmen'e takipçileri tarafından çokça gönderilmiş olacak ki ünlü şarkıcı 'yoğun istek üzerine' diyerek şarkıyı yeniden seslendirdi. Instagram hikayelerinden paylaşım yapan Reynmen böylece yeniden gündeme oturdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading