Yandex Metrica

Sahnede zor anlar yaşadı! Dünyaca ünlü sanatçı şarkı söylerken böcek yuttu!

Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift sahnede şarkı söylediği sırada böcek yuttu. Ünlü şarkıcı boğazına kaçan böceği çıkarmaya çalışırken sahnede zor anlar yaşadı.

Yaşam

25.06.2024, 12:50

Tüm dünyayı şarkılarıyla kasıp kavuran, verdiği konserlerle ülke ekonomisini altı üsstü eden Taylor Swift,  Blank Space, Lover, Bad Blood, Style, Daylight gibi şarkılarıyla dünya çapında büyük başarı yakalamıştı. 

Son olarak dünya genelinde giderek üzüne ün katan ve ünlü basketbolcu Travis Kelce ile aşk yaşamaya başlayan 34 yaşındaki şarkıcı Londra'da verdiği konserde talihsiz bir kaza yaşadı. 

19 Haziran 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 19 Haziran 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

ŞARKI SÖYLEDİĞİ ESNADA BÖCEK YUTTU

Ünlü şarkıcı Londra'da verdiği konserinde ''All Too Well' şarkısını seslendirdiği sırada yanlışlıkla böcek yuttu. 

Swift şarkıyı söylemeyi bıraktı ve boğazına kaçan böceği çıkartmak için uğraştı. Ardından ünlü sanatçı hayranalrına dönerel, "Az önce bir böcek yuttum, siz şarkı söylemeye devam edin" dedi. 

Hep aynı numaralar! Birce Akalay'ın sevgilisi Hakan Kurtaş'ın aşk dolu bakışları tepki topladı! Hep aynı numaralar! Birce Akalay'ın sevgilisi Hakan Kurtaş'ın aşk dolu... Haberi Görüntüle

AYNI OLAYI İKİNCİ KEZ YAŞADI

Ünlü şarkıcı daha önce de Chicago'da verdiği bir konserinde şarkı söylediği esnada sinek yuttu. Konere bir dakika ara vermesinden sonra hayranlarına sinek yuttuğuna dair açıklama yapmıştı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

1

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading