Yandex Metrica

Sitede Ara

Sandık Kokusu dizisinde sezon başında kaos! Ünlü oyuncu sete çıkmadan diziden ayrıldı!

Sandık Kokusu dizisinde sezon başında kaos! Ünlü oyuncu sete çıkmadan diziden ayrıldı!

Show TV'nin sevilen dizilerinden olan ve ikinci seon için sete çıkmaya hazırlanan Sandık Kokusu dizisinde sözleşme kouşullarında anlaşamayan ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz'ın diziden ayrıldığı öğrenildi.

Yaşam

30.08.2024, 12:47

Başrollerini Demet Akbağ, Özge Özpirinçci, Necip Memili, Serkay Tütüncü, Uğur Yücel'in rol aldığı Sandık Kokusu dizisi 18 Eylül günü 2. sezon içi sete çıkmaya hazırlanıyor.

Gök gürültülü sağanak kapıda! Meteoroloji 6 il için sarı kodlu uyarı verdi! 2 Eylül 2024 Pazartesi hava durumu Gök gürültülü sağanak kapıda! Meteoroloji 6 il için sarı kodlu... Haberi Görüntüle

ÇEKİM ÖNCESİ DİZİDEN AYRILDI 

Kırgın Çiçekler, Baraj, Yasak Elma gibi dizilerde rol alan ve Sandık Kokusu dizisine dahil olması beklenen ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz'dan şaşırtan bir hamle geldi. Ünlü oyuncu Yılmaz'ın çekim öncesi pojeden ayrıldığı duyuruldu. 

3 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 3 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

SÖZLEŞME KOŞULLARINI KABUL ETMEDİ

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberind eyer alan bilgiye göre ünlü oyuncu, dizide karsu karakterini canlandıran Özge Özpirinçci'nin kuzeni Ayça rolünde diziye dahil olacağı öğrenilmiş, ancak sete çıkmadan ayrılık kararı aldığı öğrenildi.  Ünlü oyuncunun diziden sözleşme koşulları gereği ayrılacağı öğrenilmiş, yeni sezon için ise gelen projeleri değerlendireceğini duyurduğu öğrenildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading