Yandex Metrica

Sitede Ara

Sarışınları kıskandı saçlarını boyattı! Rihanna'nın yeni imajını görenler gözlerine inanamadı!

Sarışınları kıskandı saçlarını boyattı! Rihanna'nın yeni imajını görenler gözlerine inanamadı!

Tüm dünyanın sevilen siyahi sanatçıları arasında yerini alan Barbadoslu ünlü şarkıcı Rihanna imaj değişikliğin gitti. 

Yaşam

27.04.2024, 15:23

Forbes'in Dünya'nın En güçlü Kadınları arasında yerini alan, en zengin şarkıcılar arasınd bulunan 36 yaşındaki ünlü şarkıcı Rihanna adından söz ettirmeye devam ediyor.

Mauro Icardi maç öncesi imaj değiştirdi! Sarı saçlarından vazgeçti! Görenler tanıyamadı! Mauro Icardi maç öncesi imaj değiştirdi! Sarı saçlarından vazgeçti! Görenler... Haberi Görüntüle

ESKİ HALİNDEN ESER KALMADI

''Umbrella'', ''We Found Love'', ''Work'', ''Diamonds'', ''Where Have You Been'' gibi şarkıları seslendiren dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna imajını değiştirdi. 

Kendi kurmuş olduğu markası Fenty'nin etkinliğine katılan ünlü şarkıcı Rihanna doğumundan sonra kameralar karşısına şaşırtan bir değişiklikle çıktı. 

Yasemin Şefkatli'den İdo Tatlıses itirafı! Kıskançlık açıklaması çok konuşuldu! Yasemin Şefkatli'den İdo Tatlıses itirafı! Kıskançlık açıklaması çok konuşuldu! Haberi Görüntüle

SAÇLARINI SARIYA BOYATTI

Ünlü şarkıcı kahküllü ve sarıya boyanmış saçlarıyla dikkatleri üzerine çekti. 

Siyahi şarkıcının, ani bir kararla siyah saçan sarı saça geçmesinin nedeni merak edilirken, sosyal medya da ise yeni tarzı hayranları tarafından çok beğenildi. 

Ferdi Tayfur kızından soyadı için 50 milyon TL istedi! Eski eş Necla Nazır ağzına geleni söyledi! Ferdi Tayfur kızından soyadı için 50 milyon TL istedi! Eski... Haberi Görüntüle

DÜNYANIN EN PAHALI DÜĞÜNÜNDE SAHEN ALMIŞTI

Geçtiğimiz aylarda ise dünyanın en zenginleri listesinde yerini alan Hintli iş insanı  Mukesh Ambani'nin oğlunun düğününde sahne alan ünlü şarkıcı 20 milyon dolardan fazla para kazanmmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading