Yandex Metrica

DOLAR

32.58

%0.16 expand_less

EURO

35.05

%-0.1 expand_more

ALTIN

2458.00

%0.9 expand_less

BIST

10507.18

%0.58 expand_less

BTC ($)

60160.00

%-2.8 expand_more

Şarkıcı Emre Altığ'dan üzen haber! 'Nazar değil sağlıksal' diyerek sevenlerini korkuttu!

Şarkıcı Emre Altığ'dan üzen haber! 'Nazar değil sağlıksal' diyerek sevenlerini korkuttu!

Yalı Çapkını dizisinde Orhan karakterini canlandıran ünlü oyuncu Emre Altuğ, hayranlarını korkuttu. Ünlü oyuncu kolundan ameliyat olduğunu, 'Nazar değil sağlıksal' diyerek duyurdu.

Yaşam

27.06.2024, 18:49

Sevilen şarkıcı Emre Altuğ, Star TV'nin seivlen dizisi Yalı Çapkını'nda Orhan karakterine hayat vermiş, büyük bir hayran kitlesi kazanmayı başarmıştı.

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, gibi isimlerin yer aldığı dizide oynayan ünlü oyuncu diziden sezon finalinde yarılmıştı. 

Bu nasıl annelik dedirtmişti! Kızını sosyal medyada ifşalayan Deniz Akkaya hakkında mahkeme kararını verdi Bu nasıl annelik dedirtmişti! Kızını sosyal medyada ifşalayan Deniz Akkaya... Haberi Görüntüle

KOLUNDAN AMELİYAT OLDU

Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde basın mensuplarıyla karşılaştı ve hayranalrına üzen haberi verdi. Ünlü sanatçı ameliyat olduğunu duyurdu.

Kolundaki sargı bezi ile dolaşan ünlü oyuncunun sağlık problemleri yaşadığına ilişkin açıklama yaptı. 

Emre Altuğ, “5 aydır tekrarlayan bir rahatsızlığım vardı. Doktor tekrarlayınca keseyi alalım oradan dedi. Sabah ameliyat oldum. Nazar değil sağlıksal problemler” diyerek sevenlerini bilgilendirdi. 

Avatar Atakan Survivor adasını çekti! Sercan Yıldırım'ı tuvalette yakaladığı görüntüler viral oldu! Avatar Atakan Survivor adasını çekti! Sercan Yıldırım'ı tuvalette yakaladığı görüntüler... Haberi Görüntüle

ÜSTSÜZ POZLARI OLAY OLMUŞTU

Geçtiğimiz aylarda 'Ne Ala'şarkısı ile üstsüz bir şekilde kamerlar karşısına geçen ünlü oyuncu,  “Ben çıplaklığı seven bir adamım. Çıplaklıktan çekinen biri değilim. Kaldı ki o klipteki bir çıplaklık da değil. Bir saflık ifadesi anlatmak için yapılan imajinasyondu. Ben bugüne kadar sağdan soldan gelen bu tip eleştirileri çok takmadım.” açıklaması çok konuşulmuştu. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading