Yandex Metrica

Sitede Ara

Şarkıcı Nükhet Duru yıllar sonra hastalığını açıkladı: Pes etmedim...

Şarkıcı Nükhet Duru yıllar sonra hastalığını açıkladı: Pes etmedim...

Türkiye'nin sevilen ünlü şarkıcı ve oyuncularından olan Nükhet Duru yıllar sonra ilke kez yakalandığı hastalığını açıkladı. Ünlü şarkıcı MS Hastalığıyla mücadele ettiği dönemlerde yaşadığı zorlukları sevenleriyle paylaştı.   

Yaşam

15.08.2024, 15:57

Bir de Bana Sor, Melankoli, Kazandım, Ben Sana Vurgunum gibi şarkıları seslendiren 70 yaşındaki ünlü şarkıcı Nükhet Duru çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

3 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 3 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

MS HASTALIĞINA YAKALANDIĞINI AÇIKLADI

Sibel Arna, Youtube kanalında yaptığı açıklamada 'Ne Olursan Ol, Rahat Ol' progamında konuştu. Ünlü şarkıcı Nükhet Duru, 'Bu konuyu Serdar Ortaç ile de konuştuk' diyerek MS Hastalığı'na yakalandığını ve yaşadığı süreci anlattı. 

Ünlü şarkıcı Duru, ''Çok erken kurtardığım bir hastalık. Adını bile bilmiyordum o zaman hastalığın. Daha belirgin de değildi. Doktorlar da bilmiyordu.'' dedi.

13 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 13 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

'PES ETMEYECEĞİM DEMİŞTİM'

Pes etmeyeceğini belirten ünlü şarkıcı Nükhet Duru, ''Sadece hani bugün konuşuluyor ya sürekli internet ortamında. 'Beyin gücü', 'beyine emir veriyorsun', konuştuğunu o duyuyor, bedenin duyuyor' falan... Ben bunu bilmeden içgüdüsel olarak 'hayır ben buna pes etmeyeceğim' demişim... Ve öyle kalkıp yürüdüm. Yani inan her gün 3 adımla, Yeşilçam filmi gibiydi. Her gün 3 adımla başladım ve sonra 'aaa' dedim, atıverdim sopayı...'' ifade etti. 

Kortizon tedavisi nedeniyle yüünün şiştiğini belirten Duru, ''kortizon yüzünden birazcık şişiyorum görenler dolguyu fazla kaçırmış diyordu'' dedi.

 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading