Yandex Metrica

Sitede Ara

Şarkıcı Şimal'den kötü haber! Kanserle mücadele eden ünlü sanatçı sevenlerini üzdü!

Şarkıcı Şimal'den kötü haber! Kanserle mücadele eden ünlü sanatçı sevenlerini üzdü!

Türkiye'nin sevilen şarkıcılarındna olan Şimal sosyal medya hesabından üzen haberi duyurdu. Ünlü şarkıcı Şimal yendi kansere yeniden yakalandığını ve bu kez beyin zarına metastaz yaptığını açıkladı.

Yaşam

30.08.2024, 16:02

Ferman, Ucuz Roman, Aynı Yerde, Gurur Bela, Ferman gibi şarkıları seslendiren 38 yaşındaki ünlü şarkıcı Şimal sosyal medya hesabından üzen haberi sevenlerine duyurdu. Geçtiğimiz yıllarda meme kanseriyle mücadele eden sonrsında ise beyni tümörü olduğunu öğrenen ünü şarkıcı tedavi altına alınmış, ameliyattan sonra sağlığına kavuşmuştu. 

Okullar açılıyor uzmanlar uyarıyor! Bitler çocuğunuzun kabusu olmasın! Okullar açılıyor uzmanlar uyarıyor! Bitler çocuğunuzun kabusu olmasın! Haberi Görüntüle

ŞARKICI ŞİMAL SEVENLERİNİ ÜZDÜ

2022 yılında hastalığı tamamen atlatan ünlü şarkıcı Şimal sevenelrine üzen haberi duyurdu. Ünlü şarkıcı Şimal 1 milyon takipçili sosyal medya hesabından hastalığa yeniden yakalanadığını ancak bu kez byin zarına metastaz yaptığını belirterek, ' Dostlarım çok kararsızdım bu haber paylaşmak konusunda. DM kutusu doldu taştı. Hepiniz, sesim çıkmayınca merak ettiniz haklı olarak. Bana da hak verin. Tüm aile olarak yıkılmış durumdayız. Tam toparlandık derken bir daha. Özetle maalesef ki yine yakaladı vu hastalık beni. Bu sefer de beyin zarıma metastaz yaptı. bizi mutlu eden şey ise, erken teşhis etmiş olmamız.'' dedi.

Ünlü yemek yazarı Vedat Milor trafik kazası geçirdi! Ünlü yemek yazarı Vedat Milor trafik kazası geçirdi! Haberi Görüntüle

TEDAVİ SÜRECİ YENİDEN BAŞLADI

Ünlü sanatçı açıklamasının decamında ise ışın tedavisine başlayacağını belirterek, 'Pazartesi günü ışın tedavileri başlayacak. Onkologum ilaç tedavilerini güçlendirecek. İnşalla hyine aranıza döneceğim. Her zamanki gibi sizden dua bekliyor olacağım. Arayan soran, mesajlarıyla bana güç veren herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum. Sağlığınıza dikkat edin' dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

2

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading