Yandex Metrica

Şarkıcı Teoman gündemden düşmüyor! Atatürk hakkında söyledikleri büyük yankı uyandırdı! Muhalif cephe linç etti!

Şarkıcı Teoman gündemden düşmüyor! Atatürk hakkında söyledikleri büyük yankı uyandırdı! Muhalif cephe linç etti!

Türkiye'nin sevilen ünlü şarkıcılarından olan Teoman Yakupoğlu verdiği bir röportajında Atatürk hakkında söylemleriyle gündem oldu. Ünlü şarkıcı Teoman, "Türkiye, Atatürk zamanında bu kadar güçsüz olmasaydı, Atatürk o kadar da 'Yurtta barış, cihanda barış' demezdi" sözleri muhalif cephede tepkiye yol açtı.

Yaşam

27.08.2024, 18:06

Türkiye'nin başarılı rock şarkıcılarından olan 56 yaşındaki Teoman Yakuoğlu T24'ten Cansu Çamlıbel'e verdiği bir röportajında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Şarkıcı Teoman Suriyeliler hakkında "Norveçli sarışın çocukları görseler 'harika olmuş' diyeceklerdi. Suriyeli kara kuruları görünce mahvoluyorla. Suriyelilerden rahatsız olanlar İngiltere'ye gitmek istiyor, İngiltere'nin Suriyelisi olmak için'' demiş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Külliye'ye davet ederse kabul edeceğini belirtmişti. 

İstanbullular dikkat! AKOM'dan gök gürültülü sağanak uyarısı İstanbullular dikkat! AKOM'dan gök gürültülü sağanak uyarısı Haberi Görüntüle

TEOMAN'IN ATATÜRK ÇIKIŞI OLAY OLDU

Ünlü şarkıcı Teoman verdiği röportajda Atatürk hakkındaki sözleriyle bir kez daha gündedme geldi. Şarkıcı Teoman, Atatürk'ün meşhur sözüne atıfta bulunarak, "Yurtta barış cihanda barışla ülke yönetemezsin. Eğer Türkiye, Atatürk zamanında ekonomik, siyasi, askeri alanda bu kadar güçsüz olmasaydı, benim tahminim belki de hırslı bir insan olan Atatürk o kadar da 'Yurtta barış, cihanda barış' demezdi." dedi.

Teoman Atatürk'ün ayrıca pragmatist bir politikacı olduğunu vurgulayarak, "Kendisi pragmatist bir politikacıydı. İsmet İnönü de onun için 'Politikacılığı askerliğinden çok daha iyidir' der zaten." dedi.

14 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 14 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

MUHALİFLER LİNÇ ETTİ

Teoman'ın o sözleri sonrasında ise Yeşim Salkım, Özgür Demirtaş, Can Gürses gibi isimlerde şarkıcı Teoman'ı linç etti. 

Özgür Demirtaş sosyal medya hesabından Teoman'ın Atatürk sözlerine, "Türkiye Atatürk zamanında güçsüz bir ülke değildi Teoman. Ama sen baya güçsüz bir sanatçısın o net", "Parası biten sanatçılara ÜCRETSİZ Finansal Okur Yazarlık dersi verebilirim. Böylece konser almak için eğilip, bükülmelerine, ilkelerinden taviz vermelerine, Atatürk dönemine laf atmalarına gerek kalmaz" dedi.

Yeşim Salkım ise yaptığı payaşımda, "Yaş ilerleyince kafada fosfor kalmıyor" dedi.

Can Gürses ise Teoman'a, "Teoman'ın son aylarda eğitim müfredatı, kaçak göçmen sorunu, Atatürk ve daha ne kadar konu varsa yorum yaptırılıp, bu yorumlar üzerinden toplumu tartıştıran bir araç haline gelmesi dramı..." diyerek eleştiride bulundu.

Habere Tepki Ver

3

0

0

1

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading