Yandex Metrica

Şarkıcı Teoman vasiyetini açıklamıştı! Ünlü şarkıcının örnek davranışına o bakandan 'teşekkür' mesajı!

Şarkıcı Teoman vasiyetini açıklamıştı! Ünlü şarkıcının örnek davranışına o bakandan 'teşekkür' mesajı!

Son dönemlerde verdiği röportajlarla gündeme gelen ünlü rock şarkıcısı Teoman vasiyetini açıklamış, mirasının dörtte birini ise çocuklara bağışlayacağını açıklamıştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş ise Teoman'ın vasiyet açıklamasından sonra 'teşekkür' mesajı yayınladı. Teoman'dan ise yanıt gecikmedi. 

Yaşam

25.06.2024, 13:00

Aşk Kırıntıları, Çoban Yıldızı, Kupa Kızı ve Sinek Valesi, Serseri, Dursun Dünya, Gemiler gibi şarkıları seslendiren 56 yaşındaki Teoman Yakupoğlu geçtiğimiz günlerde vasiyetini açıklamıştı.

Yaz tatili nasıl geçti anlamayacaksınız! İşte çocuklarınızın tatilde yapabileceği birbirinden keyifli etkinlikler Yaz tatili nasıl geçti anlamayacaksınız! İşte çocuklarınızın tatilde yapabileceği birbirinden... Haberi Görüntüle

MİRASININ DÖRTTE BİRİ ÇOCUK ESİRGEME'YE GİDECEK

Ünlü şarkıcı geçtiğimi günlerde Günaydın'a verdiği röportajında vasiyetinin dörtte birini çocuklara bağışlayacağını duyurmuştu. Ünlü şarkıcı Teoman, "Kanuni düzenlemeler nedeniyle istediğim gibi yazamadım ama. Ölümüm halinde birikimlerimin dörtte biri Çocuk Esirgeme Kurumu'na gidecek. Gerisini doğal mirasçım olarak kızım alacak" dedi.

Melek Baykal ekranlara geri dönüyor! İzlenme rekorları kıran dizinin kadrosuna dahil oldu! Melek Baykal ekranlara geri dönüyor! İzlenme rekorları kıran dizinin kadrosuna... Haberi Görüntüle

BAKAN MAHİNUR GÖKTAŞ'TAN TEŞEKKÜR MESAJI

Teoman'ın o vasiyeti üzerine ise Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ise ünlü sanatçının vasiyetine ilişkni bir teşekkür mesajı yayınladı. Bakan Göktaş, "Sanat dünyamızın değerli ismi Teoman'ın, mirasının bir bölümünü devletimizin himayesi altında bulunan çocuklarımıza bağışlayacağını ifade etmesinden büyük bir mutluluk duydum. Örnek oluşturacağını umduğumuz bu karar nedeniyle teşekkür ediyorum" dedi.

Aslı Enver'in telefon numarasını buldular! Ünlü oyuncuyu işletmeye çalışan arkadaşların videosu sosyal medyada viral oldu! Aslı Enver'in telefon numarasını buldular! Ünlü oyuncuyu işletmeye çalışan arkadaşların... Haberi Görüntüle

''İNSAN AİT OLDUĞU TOPLUMA FAYDA SAĞLAMALI''

Ünlü şarkıcı Teoman'dan ise yanıt gecikmedi. Şarkıcı Teoman, "Mutluyum Sayın Bakanın bu yorumundan dolayı. Belki benim konumumda, ekonomik avantajı olan kesimlere, toplumun alt kesimlerine, dezavantajlı olan topluluklara yardım etme hususunda bir yol sunulabilir.'' dedi.

Ünlü şarkıcı sözlerine ise, ''Ben şuna inanıyorum; insan sevdiği, ait olduğu topluma bir fayda sağladığında, kendisi de manen bir iç huzur, bir tür mutluluk duyuyor." devam etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading