Şarkıcı Teoman'dan alkışlanacak hareket! Önce mirasını bağışladı şimdi de 30 yıllık gitarını satışa çıkardı!

Şarkıcı Teoman'dan alkışlanacak hareket! Önce mirasını bağışladı şimdi de 30 yıllık gitarını satışa çıkardı!

Ünlü rock şarkıcısı Teoman geçtiğimiz gğnlerde mirasının 4'te birini çocuk esirgeme kurumundaki çocuklara bağışlayacağını duyurmuştu. Şarkıcı şimdi ise 30 yıllık gitarını yine Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlamak için satışa çıkardığı ortaya çıktı.

Yaşam

08.07.2024, 17:14

Kupa Kızı ve Sinek Valesi, Serseri, Gemiler, Dursun Dünya, Aşk Kırıntıları gibi şarkıları seslendiren 56 yaşındaki ünlü şarkıcı Teoman geçtiğimiz günlerde vasiyetini açıklamış, "Kanuni düzenlemeler nedeniyle istediğim gibi yazamadım ama. Ölümüm halinde birikimlerimin dörtte biri Çocuk Esirgeme Kurumu'na gidecek. Gerisini doğal mirasçım olarak kızım alacak" açıklamasını yapmıştı. 

3 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 3 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

MİRASINI ÇOCUKLARA BAĞIŞLADI

O açıklama sonrası Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Teoman'a teşekkür mesajı yayınlamış, "Sanat dünyamızın değerli ismi Teoman'ın, mirasının bir bölümünü devletimizin himayesi altında bulunan çocuklarımıza bağışlayacağını ifade etmesinden büyük bir mutluluk duydum. Örnek oluşturacağını umduğumuz bu karar nedeniyle teşekkür ediyorum" demişti. 

Tarih yeniden yazılıyor! Fidan dikerken tesaüfen bulundu! Elazığ'da yüzlerce yıllık tarihi eserler keşfedildi! Tarih yeniden yazılıyor! Fidan dikerken tesaüfen bulundu! Elazığ'da yüzlerce yıllık... Haberi Görüntüle

30 YILLIK GİTARINI ÇOCUKLAR İÇİN SATIYOR

Son olarak ise ünlü şarkıcı Teoman'a bir kez daha sevenlerinin kalplerini kazanmayı başardı. Teoman,  ‘Cash on the Table’ markası ile online olarak düzenlenecek müzayede de 30 yıl boyunca şarkılarını bestelerken kullandığı gitarını Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlamak üzere müzayede de satışa çıkaracak. 

8 Temmuz Pazartesi akşam saat 21.21'de gerçekleşecek olan müzayede ‘Cash on the Table’ internet sitesinde online olarak satılacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading