Yandex Metrica

Şarkıcılıktan oyunculuğa! Şarkıcı Hadise'nin ilk dizisi ve parnteri belli oldu!

Şarkıcılıktan oyunculuğa! Şarkıcı Hadise'nin ilk dizisi ve parnteri belli oldu!

Söylediği şarkılarla Türk pop müziğine damgasını vuran ünlü şarkıcı Hadise bu kez de kariyerinde radikal bir karar aldı. Ünlü şarkıcı oyuncu olmaya karar verdiğini ve ilk dizisi için kamerlar karşısına geçtiği öğrenildi.

Yaşam

27.06.2024, 17:56

Aşk Kaç Beden Giyer, Prenses, Sıfır Tolerans, Feryat gibi şarkılarıyla ses getiren 38 yaşındaki ünlü şarkıcı Hadise 2003 yılından bu yana şarkılarıyla ses getirmeye devam ediyor.

 

Serenay Sarıkaya sevgilisi Mert Demir'in konserinde çılgınlar gibi eğlendi! Giydiği tişört detayı ise herkesi şaşırttı! Serenay Sarıkaya sevgilisi Mert Demir'in konserinde çılgınlar gibi eğlendi! Giydiği... Haberi Görüntüle

OYUNCU OLMAYA KARAR VERDİ

O Ses Türkiye programında jüri koltuğuna oturan, çeşitli progrmalarda yer alan Hadise bu kez de oyuncu olmaya karar verdi.

Kızıl Goncalar’dan Kızılcık Şerbeti'ne bomba transfer: Nursema’ya yeni partner geliyor! Kızıl Goncalar’dan Kızılcık Şerbeti'ne bomba transfer: Nursema’ya yeni partner geliyor! Haberi Görüntüle

İLHAN ŞEN İLE BAŞROLÜ PAYLAŞACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Gain platformunda yayınlanması planlanan 'Esas Oğlan' dizisiyle oyunculuk kariyerine adım atacak. Ünlü şarkıcı Hadise'nin ATV ekranlarının evilen dizisi Safir'de rol alan ünlü oyuncu İlhan Şen ile rol alacağı öğrenildi. 

Beyin tümörüyle mücadele ediyordu! Ünlü şarkıcı Şimal'den haber var! Gözyaşları içinde duyurdu Beyin tümörüyle mücadele ediyordu! Ünlü şarkıcı Şimal'den haber var! Gözyaşları... Haberi Görüntüle

TEMMUZ AYINDA YAYINLANACAK

Dizinin yönetmen koltuğuna ise Kiralık Aşk direktörlüğünü yapan Şenol Sönmez oturacak. Dizide ayrıca Seda Bakan'ın da yer alacağı, Temmuz'un ikinci haftasında ise yayınlanmaya başlayacağı öğrenildi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading