Yandex Metrica

Sitede Ara

Selin Türkmen Kızılcık Şerbeti'nden ayrılmıştı! 'Okul hayatıma devam edicem' demişti! Yeni dizisine transfer oldu!

Selin Türkmen Kızılcık Şerbeti'nden ayrılmıştı! 'Okul hayatıma devam edicem' demişti! Yeni dizisine transfer oldu!

Show TV ekranlarının sevilen dizilerindnen olan Kızılcık Şerbeti'nde Çimen rolünü üstlenen Selin Türkmen okul hayatına dönmek için diziden ayrılmıştı. Ancak ünlü oyuncunun ise yeni bir dizide rol alacağı öğrenildi. 

Yaşam

26.07.2024, 17:52

İzlenme rekorları kıran ve sezon finali yapan Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni gelişmeler yaşanmış birçok oyuncu diziden ayrılmıştı.  Dizide Çimen karakterini canlandıran Selin Türkmen ise birçok kez 'okul hayatıma devam etmek istiyorum' demiş ve diziden ayrılmıştı.

Dilan Polat'ın hayatı film oluyor! Ünlü yapımcılar birbirileriyle yarışa girdi! Dilan Polat'ın hayatı film oluyor! Ünlü yapımcılar birbirileriyle yarışa girdi! Haberi Görüntüle

YENİ DİZİYE TRANSFER OLDU

Dizinin Eylül ayında yayınlanacak olan yeni sezonunda olmayacağı öğrenilen Selin Türkmen'in bir diziye transfer olduğu öğrenildi.  25 yaşındaki ünlü oyuncu Selin Türkmen'in ise Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kara Dut isimli yeni dizisiyle ATV'de izleyiciyle buluşacak. 

1 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 1 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ OYUNCULARLA AYNI DİZİDE

Murat Saraçoğlu'nun yöneteceği dizide ise Burak Dakak, İrem Helvacıoğlu, Engin Şenkan, Aslı İnandık, Ebrar Karaban, Naz Elmas, Onur Güraçay yerini alacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading