Serdar Ortaç 15 milyon TL borç ödediğini açıkladı! Konserlerden kazanacağı parayı duyanlar kulaklarına inanamadı!

Serdar Ortaç 15 milyon TL borç ödediğini açıkladı! Konserlerden kazanacağı parayı duyanlar kulaklarına inanamadı!

Uzun yıllar alkolve kumar bağımlılığıyla mücadele eden şarkıcı Serdar Ortaç 15 milyon TL'lik kumar borcunu sıfırladığını açıkladı. Ünlü şarkıcı 'bundan sonra kendim için çalışacağım' diyerek konserlerinden kazanacağı parayı açıkladı.

Yaşam

08.07.2024, 16:43

Mikrop, Poşet, Havalı Yarim, Şeytan, Dansöz, Karabiberim gibi şarkıları seslendiren 54 yaşındaki ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, MS hastalığının yanı sıra alkol, sigara ve kumaar bağımlılığıyla mücadele ediyordu.

Sigarayı bırakan ünlü şarkıcı TikTok videolarına alkollü çıkmasıyla magazin dünyasına bomba gibi düşen açıklamalar yapmmış, hayranları ise ünlü şarkıcının alkollü sahneye çıkmasına üzülmüştü. 

28 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 28 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

15 MİLYON LİRALIK KUMAR BORCUNU KAPATTI

Ünlü şarkıcı Ortaç açtığı son canlı yayınında borçlarını ödediğini belirterek, “Borçlar belimi büktü. 15 milyon TL borç ödedim, çok şükür sıfırladım"  dedi. 

Dikkat! Çocuğunuz zorbalık mağduru olabilir! Bu durumun sebebi bizzat ebeveynlerin tutumu Dikkat! Çocuğunuz zorbalık mağduru olabilir! Bu durumun sebebi bizzat ebeveynlerin... Haberi Görüntüle

HER KONSERİNDEN 1.5 MİLYON TL KAZANACAK

Müge Dağıstanlı'nın haberine göre ünlü şarkıcının bu ay konser takviminin belli olduğu, aylık kazancının ise ne olacağı açıklandı. 

Ortaç'ın Eylül ayına kadar 80'den fazla konsere çıkacağı, ve her sahneden 1.5 milyon TL alacağı iddia edildi.  Öte yandan Ortaç,  “15 milyon TL borç ödedim, çok şükür sıfırladım. Şimdi kendime çalışma zamanı. İnşallah bu defa parayı tutarım” dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading