Yandex Metrica

Serdar Ortaç alkolü bırakınca gaza geldi! 'İmam olma yolunda ilerliyorum' diyerek herkesi şaşkına çevirdi!

Serdar Ortaç alkolü bırakınca gaza geldi! 'İmam olma yolunda ilerliyorum' diyerek herkesi şaşkına çevirdi!

Sigara ve alkol bağımlılığından kurtulan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç Harbiye'de verdiği konserde dansçı kızları kapatacağını, imam olma yoluna girdiğini açıkladı. 

Yaşam

26.06.2024, 17:53

Poşet, Havalı Yarim, Karabiberim, Dansöz, Şeytan, Sana Değmez, Sor gibi şarkılarıyla 2000'li yıllarda büyük bir hit yakalayan 54 yaşındaki ünlü şarkıcı Serdar Ortaç uzun zamandır alkol ve sigara bağımlılığıyla mücadele ediyordu.

Aslı Enver'in telefon numarasını buldular! Ünlü oyuncuyu işletmeye çalışan arkadaşların videosu sosyal medyada viral oldu! Aslı Enver'in telefon numarasını buldular! Ünlü oyuncuyu işletmeye çalışan arkadaşların... Haberi Görüntüle

TİKTOK HESABI KAPATILMIŞTI

MS hastalığıyla da mücadele eden ünlü şarkıcı bağımlılıklarınında kurtulduğunu sevenlerine duyurmuştu. tiktok'ta alkollü canlı yayın açıp küfürü konuşmasının ardından TikTok hesabı kapatılan şarkıcı 'namus suçu mu işledim' diyerek tepki göstermişti.

Uraz Kaygılaroğlu erkek rol arkadaşıyla öpüştü! O görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu: Bu ne rezillik! Uraz Kaygılaroğlu erkek rol arkadaşıyla öpüştü! O görüntüler sosyal medyada... Haberi Görüntüle

HARBİYE KONSERİNDE ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA

Ünlü şarkıcı son olarak Harbiye Açık Hava Sahnesinde verdiği konserle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatmış, şarkılarıyla binlerce kişiyi eğlendirmişti.

Şarkıcı zaman zaman hayranalrıyla kısa sohbetlerde bulunarak, kötü alışkanlıklarından kurtulduktan sonraki düşüncelerini hayranlarıyla paylaştı.

Yaz tatili nasıl geçti anlamayacaksınız! İşte çocuklarınızın tatilde yapabileceği birbirinden keyifli etkinlikler Yaz tatili nasıl geçti anlamayacaksınız! İşte çocuklarınızın tatilde yapabileceği birbirinden... Haberi Görüntüle

''İMAM OLACAĞIM, BU KIZLARI KAPATACAĞIM''

Ünlü şarkıcı Ortaç imam olma yolundailerlediğini belirterek, ''Arkadaşlar 30 senedir her gün içtiğim içkiyi ve sigarayı bıraktım. Koyu bir alkolikten bayağı imam olma yolunda gidiyorum. Yakında bu kızları da kapayacağım. Açıkça söylemem lazım artık depresyonda falan da değilim.'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading