Yandex Metrica

Serdar Ortaç'ın annesinden eski gelin Chole'ye sitem dolu sözler: Ağzım yandı...

Serdar Ortaç'ın annesinden eski gelin Chole'ye sitem dolu sözler: Ağzım yandı...

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın Harbiye konserine katılan Nesrin Ortaç, eski gelini Chole Loughnan hakkında gelen soruları yanıtladı. Nesrin Ortaç, “Ağzım yanmadı, ben bir kötülüğünü görmedim. İyi kızdı ama olmadı.” dedi.

Yaşam

01.09.2024, 11:16

Türkiiye'nin başarılı şarkıcılarından olan ve alkol mücadelesi veren Serdar Ortaç geçtiğimiz akşam Harbiye Açıkahava'da konser verdi. Ünlü sanatçının annesi Nesrin Ortaç'ta oğlunu izlemeye gelenler arasında yerini alırken basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

13 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 13 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

HARBİYE'DE OĞLUNU YALNIZ BIRAKMADI

Ortaç sahneye çıktığında seyircileri görmek istediğini belirterek, “Işıkları yakar mısınız, seyirciyi görmek istiyorum” dedi. Anne Nesrin Ortaç, sigara ve alkol bağımlılığından kurtulan oğlu için, “Çok mutlu. Bütün gün bisiklet sürüyor” dedi.

5 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 5 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

CHOLE HAKKINDA ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA

Oğlunun yeniden evlenmesini istediğini belirten Nesrin Ortaç, “Çıksa karşısına kafasına göre bir kız, bilsem ki mutlu olacak, evlensin. Biraz oturaklı olsun, evine sahip çıksın” dedi.

Nesrin Ortaç’a “Eski gelinden ağzınız yandı mı?” sorusuna ise “Yanmadı. Ben bir kötülüğünü görmedim. İyi kızdı ama olmadı” yanıtını verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading