Yandex Metrica

Serdar Ortaç'ın oyuncağı elinden alındı! TikTok hesabı kapatılan şarkıcı söyledikleriyle pes dedirtti!

Türk pop müziğinin eşsiz sanatçılarından olan 54 yaşındaki Serdar Ortaç TikTok hesabından alkollü canlı yayın açmasıyla magazin dünyasında tepki toplamıştı. Ünlü şarkıcı TikTok hesabının kapatıldığını ise 'sanki namus suçu işledim' diyerek duyurdu.

Yaşam

22.06.2024, 12:50

Poşet, Havalı Yarim, Ayrılmam, Mesafe, Şeytan, Dansöz, Karabiberim gibi şarkılarıyla 90'lı ve 2000'li yıllara damgasını vurmuş Türk Pop Müziğinin sevilen sanatçısı Serdar Ortaç, sosyal medyadan açtığı canlı yayınlarla gündemden düşmüyordu.

Doğar doğmaz ameliyata alınmıştı! İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli bebeklerinin yüzünü ilk kez gösterdi! Doğar doğmaz ameliyata alınmıştı! İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli bebeklerinin... Haberi Görüntüle

SERDAR ORTAÇ'IN TİKTOK HESABI KAPATILDI

TikTok hesabından alkollü canlı yayın açan, küfürlü konuşan ünlü şarkıcı sosyal medya hesabı instagram üzerinden açıklama yaparak, TikTok hesabının kapatıldığını duyurdu. 

Ünlü şarkıcı Ortaç, “TikTok hesabımı kapatmışlar, sanki namus suçu işledim. Ben de Instagram’a geldim. Instagram’ı seviyorum ama canlı yayını yok ki Instagram’ın'' dedi.

Aslı Enver'in telefon numarasını buldular! Ünlü oyuncuyu işletmeye çalışan arkadaşların videosu sosyal medyada viral oldu! Aslı Enver'in telefon numarasını buldular! Ünlü oyuncuyu işletmeye çalışan arkadaşların... Haberi Görüntüle

''35 YILDIR VİSKİ İÇİYORUM''

Yıllardır alkol aldığını ve bırakmakta zorlandığını belirten Ortaç,  “35 sene viski içen adam bir gecede bırakır mı ya! İçkisiz hayat acayip güzel. Bugün 23’üncü gün bitti, içkiyi ve sigarayı aynı anda bıraktım. 35 sene her gece içtiğim viskiyi bıraktım” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading