Yandex Metrica

Sitede Ara

Seren Serengil'in hedefinde bu kez Çağla Şıkel var! Sözleriyle ünlü mankeni yerden yere vurdu: Ne boş kadınsın sen...

Seren Serengil'in hedefinde bu kez Çağla Şıkel var! Sözleriyle ünlü mankeni yerden yere vurdu: Ne boş kadınsın sen...

Sokak hayvanlarına yönelik düzenlenmesi beklenen Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik yapılmasına ilişkin Seren Serengil, Çağla Şıkel'e 'Ne boş kadınsın' ddiyerek tepki gösterdi. 

Yaşam

26.07.2024, 10:21

Son dönemlerde sokak hayvanlarına yönelik düzenenen meclis tasarısında Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik yapılmasına ilişki sanat camiasındaki hayvanseverller tepki göstermeye devam ediyor. 

Özcan Deniz tehditlerin dozunu arttırdı! Kız kardeşine 'Hazırladığım video duruyor' diyerek gözdağı verdi! Özcan Deniz tehditlerin dozunu arttırdı! Kız kardeşine 'Hazırladığım video duruyor'... Haberi Görüntüle

ÇAĞLA ŞIKEL'İ HEDEF ALDI

Hayvansever kimliğiyle tanınan ünlü sosyetik Seren Serengil'de yasay karşı çıkan ünlü isimler arasında yerini alırken, düzenlenen yasaya Çağla Şıkel'in tepki göstermemesine sinirlendi.

Jennifer Lopez ile 20 yıllık aşkı son bulmuştu! Ben Affleck'ten aldatma iddialarına şaşırtan yanıt! Jennifer Lopez ile 20 yıllık aşkı son bulmuştu! Ben Affleck'ten... Haberi Görüntüle

'NE BOŞ KADINSIN'

Seren Serengil, Çağla Şıkel'in hayvanlara ilişkin yasaya dair sosyal medya hesabından paylaşım yapmadığını ve ilgilenöediğini belirten Serengil, Şıkel'e,  "Çağla ne boş bir kadınsın ya. Bir de köpeğim var diye onla pozlar veriyorsun. Hayvanlar ölecek, hapiste 50 derecenin altındalar şu anda aç susuz. Bir işe yarayım artık ya. Hadi diğerleri konserleri iptal olur diye korkuyor sen NOW TV'de program yapıyorsun. Yapsan bir program çağırsana konuşsunlar." demesi büyük şaşknılık yarattı.

O paylaşımı cezasız kalmamıştı! Şeyma Subaşı 550 bin TL'lik cezaya küfür etti: Bir salın bizi... O paylaşımı cezasız kalmamıştı! Şeyma Subaşı 550 bin TL'lik cezaya... Haberi Görüntüle

ÇAĞLA ŞIKEL'DEN AÇIKLAMA

Çağla Şıkel'de yasaya karşı çıktığını belirterek, instagram hesabı üzerinden "Evimizdeki canımız kıymetli, sokaktaki kıymetsiz olamaz. Benim olan kıymetli, benim olmayan kıymetsiz olamaz. Oluyorsa bir gün konu bize gelince farklı bir sonuç beklememeliyiz çünkü yarattığımız dünya bu" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading