Yandex Metrica

Sitede Ara

Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan Mert Demir'den reklam iddialarına yanıt

Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan Mert Demir'den reklam iddialarına yanıt

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Mert Demir, Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Muhabirlerle sohbet eden Demir, Sarıkaya ile ilişkisi hakkındaki reklam iddialarına yanıt verdi.

Yaşam

10.08.2024, 12:21

"Antidepresan", "Ateşe Düştüm", "Gözlerime Bak" gibi şarkılarla adından sıkça söz ettiren ve genç kızların sevgilisi haline gelen ünlü şarkıcı Mert Demir, son dönemde Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla gündemden düşmüyor.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Mert Demir, Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden Mert Demir, Serenay Sarıkaya ile ilişkisi hakkındaki reklam iddialarına yanıt verdi.

Aile Bakanlığı'ndan müjdeli haber geldi! Eylül ayı aile destek ödemeleri ne zaman? Aile Destek ödemeleri e-Devlet sorgulama ekranı! Aile Bakanlığı'ndan müjdeli haber geldi! Eylül ayı aile destek ödemeleri... Haberi Görüntüle

''NASIL KOYULUYOR SON NOKTA?''

Magazin Burada'nın haberine göre; son dönemde adından sıkça söz ettiren ve genç kızların sevgilisine haline gelen Mert Demir, “Nasıl koyuluyor son nokta? Daha önce konuştuk ama sonu gelmiyor gibi” ifadelerini kullandı.

Kırmızı minibüsüyle akıllara kazınmıştı! Sultan filminin Kemal'i Bulut Aras yıllar sonra görüntülendi Kırmızı minibüsüyle akıllara kazınmıştı! Sultan filminin Kemal'i Bulut Aras yıllar... Haberi Görüntüle

"DAHA ÖNCEDEN TANIŞIYORUZ" 

Öte yandan Mert Demir'in annesi Gülgün Demir  de birkaç hafta önce oğlunun Serenay Sarıkaya ilişkisiyle ilgili ilk kez konuşmuş ve şu ifadeleri kullanmıştı;

''Daha önceden tanışıyoruz Serenay Sarıkaya ile. İkisi birbiriyle mutlu bana söz yok. Evlenmek isterlerse de öyle olur. Onlar ikisinin bileceği iş. Şu an birlikteler, gayet mutlular" 

Öğrencilere büyük fırsat! Aile Bakanlığı'ndan binlerce liralık ulaşım desteği! Öğrencilere büyük fırsat! Aile Bakanlığı'ndan binlerce liralık ulaşım desteği! Haberi Görüntüle

SERENAY SARIKAYA: BEN ÖYLE YAŞAMIYORUM

Serenay Sarıkaya da aylar önce reklam aşkı iddialarıyla ilgili yaptığı açıklamada "Böyle şeyler milattan öncede kalmadı mı ya? Gerçek hayatta böyle şeyler var mı? Bana inanması çok güç geliyor, insanların buna inanması da bana çok tuhaf geliyor. Bunlar gerçek hayatta yok ya, ben böyle yaşamıyorum" demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading