Yandex Metrica

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'den aşk pozları! Kucak pozlarına binlerce beğeni yağdı!

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'den aşk pozları! Kucak pozlarına binlerce beğeni yağdı!

Türkiye'nin sevilen başarılı isimlerinden olan Serenay Sarıkaya ve Mert Demir çifti sosyal medyadan yeni pozlar verdi. Ünlü çift tatilden pozları sevenleriyle paylaşırken binlerce yorum ve beğeni yağdı.

Yaşam

01.09.2024, 14:15

'Şahmaran' ve 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisiyle son dönemlerde adından sıkça söz ettirmeyi başaran 32 yaşındaki Serenay Sarıkaya, ünlü şarkıcı Mert Demir ile aşkları tam gaz devam ediyor. 

Türkiye'de bir ilk! Yılın heyecan uyandıran keşfi Antalya'nın göbeğinde bulundu! Türkiye'de bir ilk! Yılın heyecan uyandıran keşfi Antalya'nın göbeğinde bulundu! Haberi Görüntüle

AŞKLARI TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Ünlü çift geçtiğimiz günlerde birlikte tatile gitmek için havaalanında görüntülenirken tatil pozlarını ise sosyal medyada paylaştılar.  İkilinin ilişkilerine reklam çalışması denilse de çiftin uzun süredir birlikte olmaları ve aşklarına devam etmesi çok konuşulmuştu. 

Kahramanmaraş'ta akılalmaz cinayet: Su içmek istediği için öldürüldü! 2 aylık bebeği babasız bıraktılar: O anları kameraya aldılar Kahramanmaraş'ta akılalmaz cinayet: Su içmek istediği için öldürüldü! 2 aylık... Haberi Görüntüle

TATİL POZLARINA BEĞENİ YAĞDI

İkili ise başbaşa vakit geçirmeyi ihmal etmezken sosyal medya hesaplarından da sık sık paylaşım yapmaya ve karşılıklı etkileşim almaya devam ediyor.

Son olarak ise Serenay Sarıkaya, sevgilisi Mert Demir ile birlikte verdiği pozları hayranlarıyla paylaştı. Sarıkaya'nın fotoğrafı 500 binden fazla beğeni alırken birçok hayranı ise 'Çok şükür beraber fotolar gördük ya', 'Yeni proje gelmiş', 'Ateşe düştük be', 'Çok yakışıyorsunuz' yorumlarında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading