Yandex Metrica

Sergen Yalçın ile adı anılmıştı! Melisa Döngel'den şaşırtan aşk açıklaması: Bildiğiniz sap...

Sergen Yalçın ile adı anılmıştı! Melisa Döngel'den şaşırtan aşk açıklaması: Bildiğiniz sap...

Genç yaşta yıldızı parlayan Kirli Sepeti dizisinde rol alan Melisa Döngel basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü teknik direktör ile adı anılan Döngel, aşk sorularına verdiği yanıt herkesi şaşırttı.

Yaşam

22.07.2024, 17:59

Sadakatsiz, Kusursuz Kiracı, Bizim Hikaye, Barbaros Hayreddin, Kirli Sepeti gibi dizilerde rol alan 24 yaşındaki ünlü oyuncu Melisa Döngel, Bebek'te objektiflere yansıdı.

Mauro Icardi maç öncesi imaj değiştirdi! Sarı saçlarından vazgeçti! Görenler tanıyamadı! Mauro Icardi maç öncesi imaj değiştirdi! Sarı saçlarından vazgeçti! Görenler... Haberi Görüntüle

SERGEN YALÇIN'LA ADI ANILMIŞTI

Ünlü oyuncu Döngel, daha önce Rapçi Sefo'yla adı anılmış, sonrasında ise Sergen Ylçın ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. İkilinin arasındaki 30 yaş fark gündem olmuştu. 

Kim Kardashian olma hevesi hayatını kararttı! Yaptırdığı kalça dolgusu yüzünden... Kim Kardashian olma hevesi hayatını kararttı! Yaptırdığı kalça dolgusu yüzünden... Haberi Görüntüle

''BEN BİLİĞİNİZ SAP''

Ünlü isim Bebek'te magazin muhabirleri tarafından birmekan çıkışı görüntülendi ve soruları yanıtladı. Menajeri ve arkadaşlarıyla birlikte yemek yiyen Döngel, "Şahsımıza ait yeni projelerimizin bir toplantısını yaptık. Yaz devam ediyor o yüzden yaz sonrası için net bir şey konuşamıyorum. Okuduğum projeler var şu an en doğru şekilde değerlendirmeye çalışıyorum" dedi.

Aşk hayatına yönelik soru soran basın mensuplarına ise Döngel, ''Hiç kimse yok. Ben bildiğiniz gibi sap, kimsesiz!'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading