Yandex Metrica

Sitede Ara

Set çalışanları Hülya Avşar ve Uğur Yücel'e şemsiye tuttu! Sosyal medya ayağa kalktı: Yazık...

Set çalışanları Hülya Avşar ve Uğur Yücel'e şemsiye tuttu! Sosyal medya ayağa kalktı: Yazık...

Türkiye'nin ünlü isimlerinden olan Hülya Avşar yeni projesi için sete çıktı. Ünlü oyuncu Uğur Yücel ile birlikte çekimlerin başladığı 'Aşkın Dünkü Çocukları' filmi setinde skandal görüntüler ortaya çıktı. Set çalışanları Yücel ve Avşar'a ayakta şemsiye tuttukları görüntülere sosyal medyada tepki yağdı.

Yaşam

16.08.2024, 16:30

Türkiye'nin başarılı kadın oyuncularından ve ses sanatçılarından olan Hülya, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Ziyaret, Mavi Mavi gibi filmelrde rol alan 60 yaşındaki Hülya Avşar setlere geri döndü. 

Uğur Yücel ile 'Aşkın Dünkü Çocukları' filminde birlikte başrolü paylaşacak olan ikli birbirlerine yılarca hasret kalmış farklı kültürlere sahip gençlerin aşk ilişkisini konu alacak.

Ece Seçkin'in bebek acısı dinmiyor! Yutkunarak konuşması dikkatlerden kaçmadı Ece Seçkin'in bebek acısı dinmiyor! Yutkunarak konuşması dikkatlerden kaçmadı Haberi Görüntüle

HÜLYA AVŞAR'IN SETİNDEN SKANDAL GÖRÜNTÜLER

Dizinin çekimleri Ordu'nun Ünye ilçesinde başlarken setten ilk kareler sosyal medyada geniş yankı buldu.

Dizinin çekimlerinde set çalışanlarının ünlü oyuncu Hülya Avşar ve Uğur Yücel'e ayakta durup şemsiye tutmalarına sosyal medyadan tepki yağdı. Oyuncuları güneşten korumak için şemsiye tutan set çalışalarına ise gazeteci Sema Denker Kılıç tepki gösterdi. Kılıç, 'İşte bir sette, set işçisi olmak' dedi. 

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'den aşk pozları! Kucak pozlarına binlerce beğeni yağdı! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'den aşk pozları! Kucak pozlarına binlerce... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Fotoğrafın sosyal medyada yayılmasının arından bir çok sosyal medya kullanıcısı ise, 'Uğur yücel'den beklemezdim kötü bir görüntü olmuş', 'Gerçekten inanılmaz rahatsız edici bir fotoğraf', 'Büyüdükçe küçülmek bu olsa gerek' yorumları yapıldı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading