Yandex Metrica

Sitede Ara

Şeyma Subaşı doğum gününde mutfağa girdi! Tezgah üzerinde verdiği pozlarla hayranlarını şoke etti!

Şeyma Subaşı doğum gününde mutfağa girdi! Tezgah üzerinde verdiği pozlarla hayranlarını şoke etti!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile evliliğinden sonra adını sıkça duyuran sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, doğum gününde verdiği pozları ile adından söz ettirmeyi başardı. Mutfak tezgahında verdiği pozları paylaşan Subaşı'ya binlerce beğeni yağdı.

Yaşam

04.07.2024, 17:41

Yıllardır suduğu programlarla ünlenen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile 2017 yılında dünyaevine giren bir yıl sonra boşanan ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, yedikleriyle, içtikleriyle gittiği tatilleriyle sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. 

Öpüşmekten düz yolda yürüyemediler! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in o halleri sosyal medyada viral oldu! Öpüşmekten düz yolda yürüyemediler! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in o... Haberi Görüntüle

DOĞUM GÜNÜ PAYLAŞIMI OLAY OLDU

Ünlü sosyal medya fenomeni Subaşı, 34'üncü yaşını kızı Melisa ve yakın arkdaşlarıyla birlikte kutladı. Subaşı, doğum gününe ilişkin anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Yeni sezonda olmayacak! Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen ayrılık nedenini bir bir açıkladı! Yeni sezonda olmayacak! Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen ayrılık nedenini... Haberi Görüntüle

POZLARINA BİNLERCE YORUM YAĞDI

Subaşı'nın o pozlarına binlerce beğeni yağarken ünlü fenomenin tezgahın üstüne çıkarak verdiği pozlarına ise binlerce yorum yağdı. 

Fiziğiyle dikkatleri üzerine çeken Subaşı'ya hayranları, 'Fizik yıkılıyor', 'Taş gibi kadın' yorumları yapıldı.

  

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading