Yandex Metrica

Şeyma Subaşı transparan elbisesiyle tepkilerin odağı oldu! Görmemize gerek yoktu diyerek hayranları topa tuttu!

Şeyma Subaşı transparan elbisesiyle tepkilerin odağı oldu! Görmemize gerek yoktu diyerek hayranları topa tuttu!

Acun Ilcalı ile 2017 yılında dünyaevine giren ancak bir yıl sonra yolları ayıran seyma Subaşıı sosyal medya paylaşılarına devam ediyor. Hayranlarının beğenisine sunduğu paylaşımlarına bir yenisi daha ekleyen Subaşı transparan elbisesiyle hayranları tarafından topa tutuldu.

Yaşam

01.07.2024, 17:57

Ünlü televizyon programıcısı Acun Ilıcalı ile 2017 yılında dünayevine giren ve Melisa adındaki kızlaarı olan ünlü çift evliliklerinin birinci yılında yolları ayırmıştı. 

Subaşı aktif bir şekilde sosyal medya hesabı kullanan ünlüler arasında yerini alırken yaptığı paylaşımlarla hayranlarının dikkatini çekmeye devam ediyor. 

Cezaevi yönetimi taleplerini kabul etti! Dilan Polat ve Seçil Erzan'dan hapishanede istek! Cezaevi yönetimi taleplerini kabul etti! Dilan Polat ve Seçil Erzan'dan... Haberi Görüntüle

TATİLLERE DOYMADI

3 Mayıs 2023'te Mısırlı iş adamı Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturan ancak bir kaç ay sonra başanan Subaşı, tatil tatil gezemeye devam ediyor.

Bu yaz yurt dışı planı yapanlar bu haber sizin için! Bu 13 noktayı mutlaka rotanıza ekleyin Bu yaz yurt dışı planı yapanlar bu haber sizin için!... Haberi Görüntüle

TRANSPARAN ELBİSESİ OLAY OLDU

Son olarak ise ünlü influencer Subaşı, sosyal medya hesabından beyaz transparan elbisesiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ünlü fenomenin transparan elbisesinden vücudunun görünmesi hayranları tarafından eleştirildi. Birçok sosyal medya kullanıcısı 'Anladık transparan', 'Bu kadar görmemize gerek yoktu' yorumları yaptı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading