Yandex Metrica

Sezen Aksu yalısını temizlerken görüntülendi! Pijamalı ev halleri çok konuşuldu!

Sezen Aksu yalısını temizlerken görüntülendi! Pijamalı ev halleri çok konuşuldu!

Türk müziğinin sevilen sanatçılarından olan Sezen Aksu, genç bir kızın şarkı söylediği esnada Kanlıca'daki yalısında balkonunu yıkarken görüntülendi. Ünlü sanatçı ev haliyle kameralara yansırken o halleri çok konuşuldu.

Yaşam

01.09.2024, 16:56

Tükeneceğiz, Unuttun Mu Beni?, Ger Dön, Firuze, Zalim, Yalnızca Sitem gibi şarkıları seslendiren ve  müzik piyasalarının altını üstüne getiren 70 yaşındaki ünlü şarkıcının son hali sosyal medyada gündeme oturdu.

Mauro Icardi ile Wanda Nara yeniden barıştı: Aşka gelen golcü 2 bin peso bahşiş bıraktı Mauro Icardi ile Wanda Nara yeniden barıştı: Aşka gelen golcü... Haberi Görüntüle

HAYRANININ KLİBİNDE GÖRÜNTÜLENDİ

Sezen Aksu, İstanbul Kanlıca'da bulunan evini temizlediği esnada bir hayranının kamerasına takıldı. Sanatçı Ayten Rasul, teknede Sezen Aksu'nun Tutuklu şarkısını söylediği esnada Kanlıca'da klip çekti.

Sosyal medya bu genci konuşuyor! Çektiği videolar ile dükkanının reklamını yaptı milyonlarca izlenmeye ulaştı! Sosyal medya bu genci konuşuyor! Çektiği videolar ile dükkanının reklamını... Haberi Görüntüle

EV HALİ VİRAL OLDU

Ünlü sanatçı ise klip çekildiği esnada Kanlıca'daki yalısında evinin balkonunu yıkarken görüntülendi. Yaşanan tesadüf sonrası ise o anlar sosyal medaya da viral oldu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading