Yandex Metrica

Simge Sağın'dan Galatasaraylı taraftarlara sitem: Evli olmasına rağmen bana 'yenge' dediler!

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi'nin golleri sonrasında ünlü şarıcı Simge Sağın'ın 'Aşkın Olayım' parçasıyla ikili hakkında iddialar gündeme gelmişti. Ünlü şarkıcı ise taraftarların 'yenge' sözlerine 'iyice abarttılar' diyerek sitem etti.

Yaşam

26.06.2024, 12:24

Türkiye'nin sevilen sanatçılarından olan Simge Sağın'ın 'Aşkın Olayım' şarkısı Galatasaylı Arjantinli futbolcu Mauro İcardi'nin attığı goller sonrası stadyumda çalınmasının ardından şarkı maç klasikleri haline gelmişti.

Burak Özçivit Arap hayranının teklifini geri çevirdi! Kalp yapmak isteyen hayranına verdiği tepki herkesi şaşırttı! Burak Özçivit Arap hayranının teklifini geri çevirdi! Kalp yapmak isteyen... Haberi Görüntüle

AŞK İDDİALARI GÜNDEME GELMİŞTİ

İcardi de ünlü şarkıcının 'Aşkın Olayım' şarkısıyla sosyal medyada paylaşım yapınca ikili arasında aşk iddiaları gündeme gelmişti. 

Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol ölümden döndü! Görünmez kazayla hayatının şokunu yaşadı! Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol ölümden döndü! Görünmez kazayla hayatının şokunu... Haberi Görüntüle

'YENGE' İFADELERİNE TEPKİ GÖSTERDİ

Ancak İcardi ve eşi Wanda Nara o iddialara sessiz kalsa da Simge Sağın'da yakıştırmalara ilişkin soruları yanıtladı. Sağın araftarların kendisine 'yenge' denmesine ilişkin, ''İnsanlar kafalarında bir takım yakıştırmalar yapıyorlar ve buna inanıyorlar. Evli olmasına rağmen bana ‘yenge’ diyorlardı, iyice durumu abarttılar. Çok tatlı bir aile ve ben ailelere hep saygılıyımdır.'' dedi.

Bu paylaşım sosyal medyada viral oldu! İstanbul Boğazı'nda menemen yemenin bedeli bakın kaç TL? Bu paylaşım sosyal medyada viral oldu! İstanbul Boğazı'nda menemen yemenin... Haberi Görüntüle

ESTETİK İDDİALARINA YANIT VERDİ

Estetik iddialarına da yanıt veren güzel şarkıcı Sağın, "Benim canım bu saatten sonra ne istiyorsa onu yaparım. Benim bedenim, benim dudağım! Böyle mutluyum ve kendimi iyi hissediyorum. Dudağım dışında bir dolgum yok, yaptırdığım şeylerle ilgili ‘yaptırmadım’ demek bana komik gelir" dedi.

Serdar Ortaç alkolü bırakınca gaza geldi! 'İmam olma yolunda ilerliyorum' diyerek herkesi şaşkına çevirdi! Serdar Ortaç alkolü bırakınca gaza geldi! 'İmam olma yolunda ilerliyorum'... Haberi Görüntüle

ALDATILMA SONRASI YAŞADIKLARINI ANLATTI

Ünlü şarkıcı geçtiğimiz yıllarda sevgilisinin en yakın arkadaşıyla aldatmasına ilişkin de konuştu. Ünlü şarkıcı, "Çok zor atlattım bu durumu ve çok canım acıdı. Bu bir rezillikti. O dönemde bunu kaldıramadım. Bana bunu yaşattıkları için aynılarını yaşamalarını diledim. Kirlenen karmalarla çok büyük sıkıntılar yaşıyor insanlar" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading