Simge Sağın'dan Icardi'ye bir gönderme daha! Sosyal medyanın diline düştü: Ha gayret olacak bu iş...

Simge Sağın'dan Icardi'ye bir gönderme daha! Sosyal medyanın diline düştü: Ha gayret olacak bu iş...

Galatasaray'ın ünlü futbolcusu Mauro İcardi, eşi Wanda Nara'nın terk ettiğini bu durumdan ise pişman olmayacağını söylemişti. Ünlü şarkıcı Simge Sağın ise konserinde Icardi'ye gönderme yaparak bir kez daha sosyal medyanın diline düştü. 

Yaşam

16.07.2024, 16:43

Galatasaray'ın ünlü futbolcusu 31 yaşındaki Mauro Icardi,  Simge Sağın'ın 'Aşkın Olayım' şarkısıyla gol sevinci yaşamasının ardından ikilinin isimi sık sık yan yana gelmeye başlamıştı. 

Aile hayatı ile ilgili çarpıcı anket! Evde en çok o konuda kavga ediliyor Aile hayatı ile ilgili çarpıcı anket! Evde en çok o... Haberi Görüntüle

SİMGE SAĞIN EVLİ DEMİŞTİ

İkili hakkında aşk iddiaları ortaya atılmış Simge Sağın ise Icardi'nin evli olduğunu ve mümkün olmadığını açıklayarak, ''İnsanlar kafalarında bir takım yakıştırmalar yapıyorlar ve buna inanıyorlar. Evli olmasına rağmen bana ‘yenge’ diyorlardı, iyice durumu abarttılar. Çok tatlı bir aile ve ben ailelere hep saygılıyımdır'' demişti.

13 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 13 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

BOŞANMA HABERLERİ SONRASINDA GÖNDERME YAPTI

Ancak geçitğimiz günlerde 2014 yılında dünyaevine giren Wanda Nara ve Mauro İcardi'den ayrılık haberi geldi. 2 çocuk sahibi olan Icardi ile yollrı ayıran Wanda Nara sosyal medya hesabından "Kişisel ve sağlık nedenleriyle bir kez daha denedim, ama olmadı. Herkes konuşsun. Hiç konuşmadığım şeyleri en sona sakladım" demişti. 

İkilinin ayrılık haberinden sonra ise simge Sağın konserlerinde ıcardi'ye gönderme yapmış, sosyal medyanın diline düşmüştü. Sağın, "Yakışıklı şarkısı söylenecekse Icardi'ye söylenmeli. Gördüğüm en yakışıklı futbolculardan biri. Ona ne söylense yakışır” demişti.

Göz gözü görmüyor! Görüş mesafesi 30 metreye düştü Göz gözü görmüyor! Görüş mesafesi 30 metreye düştü Haberi Görüntüle

''OLACAK BU İŞ''

Sağın dün akşam verdiği bir konserinde daha Icardi'ye gönderme yaparak, ''Aşkın Olayım'' şarkısında Icardi'nin gol sevincini yaparak gönderme yaptı.

Sosyal medya kullanıcıları ise Simge Sağın'ın Icaardi göndermesine ise, "Olacak bu iş, ha gayret Simge!", "Simge tüm tuşlara basıyor", "Şarkıyı çok içten söylemiş, aşık galiba", "Simge, Wanda'dan daha güzel",  "Simge hedef odaklı", "Simge çok emek gösteriyor be..." gibi yorumlarda bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading